keskiviikko 4. helmikuuta 2009

perjantain agit ja muuta..

Pe käytiin siis taasen treeneissä, kirjoitan nyt jälkijättöisesti jotain. Pitäisi muistaa ratapiirustuskin lisätä vielä jos muistaisi. Radalla oli siis pystysuorassa linjassa (ikäänkuin suorana viivana siis) viisi hyppyä ja niiden perässä putki. Toisella puolen kenttää oli myös pieni pätkä, jossa oli suoralla kaksi hyppyä ja kepit. Molemmat koirat olivat mukana.

Molemmille tuo estekuvio oli ihan uusi, ts. se, että hypyille ei tullakaan suoraan edestä vaan niitä voi hypellä tuollalailla vinosta suunnasta ees taas. Molempien koirien ekat radat eivät kylläkään näyttäneet siltä vaan ne osasivat ilmeisesti miun kehnosta osoittelusta huolimatta hyppiä niitä heti oikein.. siis ensimmäisellä kerralla. Myöhemmillä kerroilla Ami yritti tulla pari kertaa takaa jo välistä pois ennen seuraavaa hyppyä ja Minka taas pari kertaa ohitti hypyn takaa ilman hyppäämistä. Mutta viimeiset ratapätkät molemmilla meni taas ihan hyvin. Putkeenmenossa oli Minkan kanssa vähän ongelmia, kun itse en osannut viedä sitä kunnolla putken suulle ja putkesta ei päässyt myöskään juoksemaan itse ohi. Joten Minka esitti protestoivaa haukuntaa siitä, että sille pitäisi kertoa mitä sen pitää tehdä.. sitten kun osasin näyttää oikein, niin kyllähän se sinne taas menikin.

Treeneissä oli paikanpäällä myös suloinen Noppa-pentu, jota (ja emäänsä) kävin maanantaina katsomassa ja kuvaamassa. Huominen jännittää hirmuisesti, sillä Ami ja Minka on menossa silmätarkkiin. Amilla on silmät kyllä jo vanhuudensamentamat, mutta se näkee kyllä erinomaisesti. Minkasta on paha tietää, toivottavasti siellä ei mitään ole, niin oisi vihdoin OIKEASTI tulossa pentuja kesällä! PPM:ää siellä voi olla, pienenpieni hc-riski ja mrd-riski. PPM ja MRD ei jalostuskäyttöä haittaa, kunhan uroksella ei sitten niitä ole. Sellaista.. 16.50 pitäisi olla Akuutissa. Kaisa Wickström siis tarkistaa ja pitäisi siis tulla luotettavat ja tarkat määritykset jos siellä jotain on. Ami tosiaan käy epävirallisesti tarkastuttamassa, kun en raaski 11-vuotiaalle koiralle maksaa mikrosirua enää tämän takia. Pitää sitten vain ilmoittaa tulokset jalostustoimikunnalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti