keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pikku Puhilaiset syntyivät

Pitkänä perjantaina 29.3. maailmaan putkahti aamutuimaan tasaisesti 10 minuutin välein pieniä Puhilaisia ja loppusaldona niitä oli maailmassa kuusi: 1 tyttö ja 5 poikaa. Värijakauma meni odotetusti eli puolet parkkeja ja puolet mustia, mahdollisesti myös suunnilleen puolet riistoja ja puolet merkkivärisiä (pienin valkein merkein), mutta se varmistuu kunhan tuosta pennut vähän kasvavat ja riistat alkavat kunnolla erottua :) Harmi vaan, ettei sukupuolijakauma mennyt tasan ja eipä miulle sitten syntynyt sieltä tyttöpentua sijoitettavaksi. Mutta kasvattaja-Niina etsii vielä ainokaiselle tytölle sijoituskotia ja lisäksi pari poikaakin on vielä ymmärtääkseni kotia vailla. Joten ottakaahan joku sieltä tänne Oulun suunnillekin harrastuskaveri! Lisätietoa yhdistelmästä on ainakin täällä.

Tässä pari kuvaa pennuista ja nimet :) Kuvat: Niina LaamanenPippurimuorin Aika Hupiveikko


Pippurimuorin Aito Rakkaus


Pippurimuorin Amorinnuoli


Pippurimuorin Arvoitus


Pippurimuorin Arvopaketti


ja ainokainen tyttö Pippurimuorin Auringonkehrä

2 kommenttia:

  1. Onnea myös Hupille ja sinulle pentujen syntymän johdosta! Hieno värijakauma. Harmillista ettei enempää narttuja syntynyt, mutta pääasia että pienet voivat hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut pentusista myös isukille perheineen. Hyvin tehty! Vaikka harmi ettei toiveesi sijoitusnartusta täyttynyt. Aivan ihania valloittavia kuitenkin ovat :)

    VastaaPoista