keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Agikoulutusta

2. ja 3.7. Active Dogslaisille oli tarjolla harvinaisempaa herkkua, kun meillä oli tarjolla ulkopuolisten kouluttajien treeniä ja ilmoitinkin Hupin mukaan molemmille päiville. Tiistaina meitä opasti Elina Jänesniemi ja tykkäsin kovasti hänen tekniikkapainoitteisesta opetuksestaan. Rata oli vaatimattomat 36 estettä tai jotain sinnepäin, joista taidettiin ehtiä suorittaa ja korjailla ja suorittaa ja korjailla 24 ensimmäistä. Miulle oli tosi avartavaa, kun Elina laittoi miut ohjaamaan ilman käsiä vain jaloilla ja muulla kropalla. Alkoi nimittäin heti tulla tulosta ja keskityin jalkoihini ihan eri tavalla kun ei tarvinnut käsillä huitoa. Ja koirahan kulki tosi mainiosti vaikkei kädet sohineet mihinkään.. ehkä paremminkin kuin normaalisti! :D Unohdin myös huudella käskyjä siinä samalla, kun keskityin jalkoihini eikä siitäkään mitään haittaa ollut. Kotiläksyksi tuli joskus ohjata treeneissä joku rata kokonaan ilman käsiä. Toinen asia mitä jumitettiin enemmän oli sylkkärit eli sylikäännökset. Eipä me niitä paljon olla tehtykään ennen, joten ihan hyvä, että niihin tuli treeniä lisää ja niitäkin pitää harjoitella itekseen lisää. Pitääkin ottaa nyt ihan vaikka kotipihatreeninäkin niitä, kun kerta on noita hyppyesteitä pikkuhiljaa pihalle valmistumassa.

Keskiviikkona meitä opasti Marko Mäkelä ja meininki oli edellispäivää rennompaa, mutta se saattoi toisaalta olla ihan kivakin. Rata oli mukava, mutta haastavahko. Päästiin se kyllä loppuun asti, olikohan 35 estettä tai jotain. Varsinkin tuota videolla näkyvää A:n jälkeistä kohtaa jankattiin aika pitkään, mutta lopulta saatiin se onnistumaankin niinkuin piti, eli persjättö, törkkäys esteen taakse, persjättö, persjättö -tyyppisesti, ei siis niinkuin tuossa videolla teen, kun siellä on joku päällejuoksukin ahdettu mukaan :D Ihan hyviä ajatuksia tuli siis tuoltakin päivältä päähän. Jos löydän ratapiirrokset jostain joskus, niin voin sepostaa enemmänkin, kun ehkä muistaisin mitä tehtiin..

No Hupi kulki joka tapauksessa superhienosti ja vauhdikkaasti. Kuultiin päivien aikana mm. että "olipas se villiä menoa" ja "on sulla hieno koira" :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti