torstai 16. lokakuuta 2008

Aletaanpa pitkästä aikaa blogaamaan..

..eri juttu toki on, että kauanko muistan mitään kirjoitella. Minka aloitti nyt kuitenkin viime perjantaina agilitytreenit OKK:n hallilla lappalaiskoirien itsenäisissä treeneissä. Meillä oli U:n muotoinen rata, jossa oli kaksi hyppyä, putki ja taas kaksi hyppyä. Minka oli alkuun ihan ulalla, ihan ymmärrettävästi, kun eihän se ollut nähnytkään agiesteitä reiluun vuoteen ja sitäkin ennen kerrat on olleet parilla kädellä laskettavissa. Lisäksi se oli myös ekaa kertaa hallissa jossa oli outo tekonurmipohja ja koirien haukku kaikui. Mutta äkkiä nuo jutut sitten unohtuivat, kun Minka tajusi mitä sille esteelle kuuluukaan tehdä. (Ei kiertää eikä alittaa). Kohta pikkukoirasta alkoi irrota ihan vauhtiakin tällä pikkupätkällä. Erikseen otettiin sitten pariin kertaan keppejä ja lyhyttä putkea (lähinnä sinne irtoamista) ja Saaran avustuksella keinua (Saara laski keinun hitaasti alas). Niin ja puomikin taidettiin kertaalleen ottaa hissukseen.

Eilen Minna kävi Jepen kanssa kahvilla ja Minka sai kirmailla Jepsterin kanssa pihalla. Ami kävi sen jälkeen serkkunsa-Kairan ja vähän etäisemmän sukulaisensa (ne on jotain pikkuserkun lapsia tms) Teslan kanssa lenkillä Toppilassa. Koirapuistossa koirat vaan nuuskivat puskia ja söivät heinää, eivätkä suunnilleen edes rekisteröineet toisiaan. Hihnakäppäily yhdessä sujui myös samaan tapaan. Niin ja maanantaina Minka kävi Helmutin ja Ropin kanssa Toppilassa koirapuistoilemassa pitkästä aikaa. Entisiä naapureita oli Minkasta hurjan kiva nähdä.

Mitäpäs muuta tänne nyt vielä kuuluisi.. Minka on kalju ja kasvattaa pikkuhiljaa talviturkkia ja juoksut varmaan alkaa tässä kuukauden sisään. Ami ei sisällä aina enää jaksaisi Minkan hömppäilyjä ja leikkiinkutsuahdisteluja, vaan saattaa helposti poistua vaan ärsyyntyneenä takavasemmalle. Ulkona ne vielä välillä ottavat yhteisspurtteja jos ei ole muuta mielenkiintoisempaa tekemistä.. Mutta niin se Amikin vaan kuitenkin pikkuhiljaa vanhenee..

Minka ja kumppanit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti