torstai 9. tammikuuta 2014

joululomailu

Joulun aika oli ja meni tällä kertaa rattoisasti sairastaen. Ensin pari päivää sairastusta kotona, sitten Vaasaan ja lisää sairastusta, joulu, pikkuhiljaa toipuminen ja Ristiinaan, uusi vuosi ja sitten kotiin Ouluun, heti kotona oksennustauti ja sitten taas siitä toipumista. Kiva loma siis oli! :P Vaasassa oli lisäksi lumetonta ja märkää, Ristiinassa oli lumetonta ja märkää ja Oulussa oli vähälumista ja märkää. 

Hupi joululahjajonossa muiden pikkupoikien kanssa

joulupusu

veenytys (melkoiset vatsakarvat Hupilla!)

lumetonta Ristiinaa


Ristiinassa nähtiin myös Minnaa ja Oskua, Onnia ja Reinoa, sekä Minnan sijoitustyttö Karaa.

Uusi vuosi meni hyvin, koirat kuuntelivat ekat paukut, sen jälkeisiä eivät enää jaksaneet noteerata. Tässä Hupi keskiyön nurkilla.

Minkan joulu meni näissä merkeissä eli tuijottaen keittiötä/jotakuta joka söi jotakin ja oottaen josko jotain tippuisi..

Uuden vuoden kunniaksi Ristiinaan satoi myös hitunen lunta ja koirat pääsivät ennen kotiin lähtöä vielä hetkeksi irrottelemaan pellolle.
Eilen käytiin korkkaamassa uusi kausikortti tuohon meidän naapuriin eli KAS:n agilityhalliin ja on se kyllä mainiota, että tuossa parin sadan metrin päässä on mahis käydä treenaamassa! Tehtiin vähän sylkkäreitä ja sitten kentällä olevaa ratapätkää, josta hiottiin erityisesti haastavaa kepeillelähetystä (90 asteen lähestyminen hypyn takaa) ja saatiin se sujumaan ihan ok. Samoin sylkkärit meni hyvin :) Minkan kanssa tehtiin vähän keinun paukutuspeliä ja keppejä. Sai koiratkin vähän purkaa virtojaan, kun näillä keleillä nuo ulkoilut on välillä vähän mitä on.

2 kommenttia:

  1. Ihana Hupi joululahjajonossa :)

    -Elina

    VastaaPoista
  2. Myös me tultiin ihastelemaan Hupia! :D On jo ikävä, toivottavasti viimeistään maaliskuussa nähdään! ;)

    VastaaPoista