torstai 30. tammikuuta 2014

to-agit: leikkailut jatkui

Tän illan treeneissä jatkettiin takaaleikkauksia ja oli siellä toki niitä poispäinkäännöksiä ja yksi vippauskin seassa. Hupilla oli taas vähän sellainen "lähti lapasesta"-meininki, mutta onhan se kiva kun on hyvin irtoava koira :D Siis Miulla oli pari kertaa takaaleikkaukset myöhässä tai unohtui joku jarrutus ja koira painaltaa vääriä esteitä tukka putkella. :D Mutta saatiin kaikki ohjauskuviot kyllä taas toimimaan ja sujuvaakin ratapätkää tehtyä ja oon kyllä tykännyt tästä leikkaus/kääntely-teemasta, tosi hyvää ja aiheellista treeniä miulle itelleni. Hupi kesti myös kepeillä loistavasti miun taaksejäännin, mutta puomilla taaksejääntiä pitää kyllä vielä treenata. Hupilla hiipii siinä lopussa muuten vielä epävarmuus päälle, että mitä se tuolleen alkaa tuolla takana himmailemaan, meiänhän kuuluisi juosta täysiä tänne loppuun! Mutta saatiin lopuksi ihan hyvä taaksejääntikin aikaiseksi.

Mutta täytyy ehkä tuota puomia käydä joskus omatoimitreenaamassa (jos se sattuisi olemaan tuolla naapurihallilla pystytettynä joskus) ja lisäksi alkaa treenata kuollutta lelua loppupalkkana ja sit ihan vaan heitettyä leluakin (siis MINUN!), kun jotenkin aina vaan palkkaan namilla, vaikka Hupi kuitenkin suht hyvin voisi palkkautua lelullakin kun muistaisin vain harjoitella sitä ja käyttää palkkana..

Saatiin myös treeniryhmään uusi jäsen eli uusi bc-uros edellisen bc-uroksen tilalle ja Hupin piti vähän sitä kyttäillä, kun "miten se saa tuolleen huidella irti kesken rataantutustumisen!" ja "miten se tuolleen syöksähtelee!" ja sen sellaista. Mutta hyvin Hupi pystyi silti omiin juttuihin keskittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti