keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Lapinkoirien monimuotoisuutta - urokset

Pictures of Finnish Lapphund males - all sorts and types

Tein jo aiemmin vastaavan monimuotoisuusesittelyn narttujen osalta, joten tässä vielä uroksienkin osalta vastaava galleria. En meinannut osata lopettaa kuvien laittamista (oon kuvannut huomattavasti enemmän uroksia kuin narttuja noin yleensä muutenkin), mutta jos nyt hetkeksi ainakin katkaisisin kuvien laitoin ja lisäilisin sitten ehkä joskus vielä sekaan uusia jos siltä tuntuu. Narttujenkin sekaan olen huomannut lisääväni vähän väliä jotain mieleen-/vastaantulevia otoksia.

Tarkoituksena on siis esitellä rotumme suurinta rikkautta - monimuotoisuutta - kukaan ei ole toisensa kopio, vaan kaikki kukat kukkivat rodussamme iloisesti ainakin näin ulkomuodon ja värien osalta.

Naamakuvia


Tässä päätä enempi vähempi sivusuunnalta:sitten seisomakuvia:


liikekuvia:Toivottavasti näistä oli jotain iloa jollekulle muullekin! Kuvat tosiaan saattavat aikojen saatossa lisiä ja muuttua, sillä yritän pitäytyä sellaisessa periaatteessa, että kussakin kategoriassa sama koira esiintyy vain kerran. Paitsi tässäkin postauksessa lipesin kertaalleen oman koirani kohdalla, joka esiintyy kertaalleen kahdesti - löytyykö?

Kaikki kuvat / All pictures: Taru Vallius

9 kommenttia:

 1. Löytyy :) Kiitos taas tästä! Upea ja kattava galleria!

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kuvia sekä nartuista että uroksista, kyllä on monennäköistä koiraa saman rodun sisällä! Mukava katsella ja (yrittää) bongailla tuttuja koiria :)

  VastaaPoista
 3. Tässähän on vain värimuunnoksista kyse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ne väriä lukuunottamatta näyttävät sinusta kaikki samalta, niin silloin varmaankin joo.

   Poista
 4. hienoja kuvia kyllä! Muutama samanlainen lurppa korvanenkin näkyi olevan ko mitä Mörrikin, hauskaa =) ...vaikka koko eroa korvissa onkin hieman kuvien perusteella =)

  VastaaPoista
 5. Onko tuo yksi uros Osku. Lappjedin kennelistä? Näyttää niin kovin tutulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mä katsoinkin :) Oma koirani on Oskun sisko samasta pentueesta.

   Poista
 6. Hih, eiköhän rekenteissa myös eroja ole, hännän kantotavass,. rungon pituudessa - ei pelkästään väreissä eroja ts ihana kirjo väreiisä. Taitaa meitin riiviö Tanka siellä kahdesti olla tai ilmeinen klooni,---

  VastaaPoista