lauantai 1. helmikuuta 2014

tulevaisuuskaavailua

Nyt parina viikkona mieleen on hiipinyt ajatus josko me kuitenkin mentäisiin tän vuoden puolella Hupin kanssa tottelevaisuuskokeeseen asti. Siis jos vaan päätän, etten välitä siitä, että Hupi ääntelee ylimääräisiä niinkuin se kuitenkin tekee, kun ei me lähtökohtaisesti suuntauduttu koskaan TOKOon ja oon sen antanut turhia agissakin mölistä, joten sitä on enää vaikea saada ihan hiljaiseksi. Eihän se Hupi yleensä muuta kuin komennushaukahda sivuilletuloissa ja jossain sellaisessa, ettei siis kuitenkaan räksytä liikkeitä läpeensä ;)

No kuitenkin. Periaatteessa Hupi osaa lähes kaikki liikkeet suht hyvin. Hyppyä ei oo juuri tehty ja liikkeestä seisominen on täysin vaiheessa, mutta muut alokasluokan liikkeet pitäisi kyllä olla aika hyvin hallussa. Joten mitä meiän pitäisi tässä vielä hioa, on kasoittain häiriötreeniä (sitä ei koskaan voi olla liikaa!) ja palkkaamattomuustreeniä, koska paljoakaan ei oo liikkeitä harjoiteltu niin, että tehtäisiin useampia liikkeitä putkeen palkatta ja etteikö miulla ois joku palkka kädessä. Eli varmaan jonkunlaista loppupalkkaketjutusta täytyisi alkaa viritellä ainakin. 

Eli jos nyt kirjoitan tän tänne julkiseksi, niin joudun ehkä treenaamaankin useammin kuin kerran kuukaudessa jotain, niinkuin miulla normaalisti on tapana ja ehkä me siten voitaisiin olla joskus koekunnossa. Tavoitekokeeksi voisin siis asettaa "kotikokeen" eli syyserkkarin, kun oon siellä joka tapauksessa ja tuomarikin on kai kiva ja paikka on hyvä ja voidaan käydä siellä treenaamassakin etukäteen kätevästi. Keväterkkari on pikkaisen liian pian - miulle ainakin :D

Mutta lastani lainaten: "katotaan miten käy!"

kuva: Kaisa Happonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti