keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Agi: KAS:n kisat 23.2.

Kisattiin Hupin kanssa 3 starttia KAS:n kisoissa Active Dogin hallissa Haukiputtaalla viikonloppuna. Kaikki kolme rataa olivat samankaltaisia pienin muutoksin. 

Ekalta radalta tuloksena oli vitonen. Alkuun oma meno tuntui vaan jotenkin tosi tahmealta ja jalat ei tuntuneet kulkevan ollenkaan. No vein Hupin pikkaisen liian pitkälle putken luo ja en ehtinyt seuraavalle esteelle tekemään mitään suunniteltua järkevää ohjausta vaan pikasovelsin siihen takaaleikkauksen, joka ei yllättäen toiminut oikein hyvin siinä kohdassa :D No tästä johtuen linja pituudelle oli huono ja Hupi joutui astelemaan pituuden päälle. Loppurata saatiin taas kunnialla hoidettua, vaikkei ne jalat kulkeneet edelleenkään. Tuloksena siis vitonen.


Toisena oli agirata, joka vähän hämmensi sisällettyään vain yhden kontaktiesteen, joka mentiinkin vain kerran. Aalla Hupi jumitti miua komentamaan ja himmaili alastulonsa. Muuten alku oli ihan ok, kunnes miun jarrutus oli hypyllä myöhässä ja koira ehti sujahtaa ekan keppivälin läpi vahingossa, kun ei pystynyt tiukemminkaan kääntymään. Sitten vielä huono jarrutus ja ohjaus kepeille ja 'toinen hylky' siitäkin, eikä loppuradassakaan ollut hurraamista. Isoin ongelma siis miun jarrutusten ajoitukset, plaaaah.


Kolmas rata oli meiän parasta menoa, vaikka tuloksena olikin jälleen hylky, kun ohjasin yhden hypyn taas jotenkin kehnosti ja koira hyppäsi sen saman myös takaisinpäin. No siitä sitten hylky alla tehtiin hyvä loppurata, johon oon kyllä oikein tyytyväinen. Erityisesti tuon edellisen radan huonon aan jälkeen oli kiva tehdä sellainen onnistuneempikin versio. Keinullahan Hupi toki sitten tällä radalla harrasti sitä himmailua, mutta eipä me kauheasti ollakaan treenattu sitä, että irtoan sivusuunnassa ja jään taaemmas, joten se ei sinänsä yllättänyt.


Sellaista siis tällä kertaa, ei jäänyt jälkipolville paljoa kerrottavaa :D Puolentoista viikon päästä sitten OKK:n kisoissa uusi nollajahtiyritys.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti