sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hupin agilitykisahistoria

Kuvakoosteet meiän kisaurasta. Hyllyjä on jo melko paljon kaikkia olemattomia palkintoja varten! ;) Mutta kyllä me nyt vielä yritetään kerätä niitä SM-nollia ahkerasti noiden kolmen olemassaolevan lisäksi, jos vaikka ehittäisiin kisata tarpeeksi ennen kesää. 

Eli 12 starttia ykkösissä (7 hylkyä, 3 nollaa ja pari vitosta) ja 15 starttia kakkosissa (9 hylkyä, 4 nollaa ja 2 yliaika/virhetulosta).  Kolmosissa ollaan keritty tähän mennessä kisata 18 starttia (11 hylkyä, 3 nollaa, 1 yliaikanolla ja kolme ratavirherataa). 

Useimmiten me siis tehdään väärä rata ;) Eli miun ohjaus on jossain kohtaa myöhässä tai muuten pielessä ja Hupi ehtii jo johonkin väärään paikkaan. Oikeasti oon tietoisesti ohjannut väärän radan muistaakseni vain kerran. Siis että ihan tarkoituksella ohjasin koiran hypyn väärältä puolelta ja sit mietin, että ei se varmaan ihan näin ollut. Muut on olleet ihan vahinkoja ;) Joskus on myös jäänyt joku este välistä (taas huonon ohjauksen takia) ja en oo jäänyt korjaamaan vaan on vaan jatkettu matkaa. Muistaakseni kahdesti on korjattu kontakteja radalla ja sitten häivytty pois suorinta tietä.
Hankin siis juuri taas tälle kaudelle lisenssin ja ilmoittauduttiin ekoihin kisoihin, joten aattelin vähän katsella samalla menneitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti