torstai 4. maaliskuuta 2010

agin alkeet: osa 7 ja ulkoilua


Tiistaina oli Hupin agilityä taas parin viikon tauon jälkeen. Harjoiteltiin keinun alastuloa, ja hitusenkin alas rämähtävä keinu oli Hupista varsin kamala. Sen kanssa saadaankin sitten takoa keinua ihan urakalla tulevaisuudessa. Tehtiin myös muita alastulokontakteja ja keppejä. Lisäksi tehtiin jotakuinkin tällainen rata:



No se on lähinnä vain sinne päin, sillä nuo esteet ei oikein taipuneet oikeille paikoilleen. Hupi oli hyvin opetettu perjantain treeneissä (joista unohdinkin kirjoittaa, mutta harjoiteltiin siis lähinnä kotiläksyjä ja pientä hyppy, putki, hyppy U:ta.) kiertämään siivekkeitä, joten se taitavana poikana osasi moneen kertaan kiertää myös koko putken! Muuten rata sujuikin ihan mukavasti ja sain hyvin käännettyä koiran putken oikeaan suuhun ja tehtyä toisella putkella persjätön ja kerittyä vielä ohjata sinnepäin oikein muutenkin. Hupi kyllä teki aina täsmälleen yhtä hienosti kuin mitä minä ohjasin. Eli opettele Taru ohjaamaan!! :D

Sunnuntaina käytiin Nopan, Rukan ja Kitan kanssa ulkoilemassa Rajahaudassa ja Minkakin tuli hyvin toimeen reilu vuotiaan Noppa-tytön kanssa. Nopalle kerrottiin vain ensin sen alamaisasema ja sen jälkeen saattoi leikkiäkin! Hupikin tuli poikien kanssa ihan hyvin toimeen, ts. kukaan ei haastanut toisilleen riitaa ja Hupi keskittyi leikkimään Nopan kanssa.



Nopasta löytyi samanlaista mielistelyvaihdetta kuin Hupistakin


Minka ja Kita harrastivat runsaasti yhteislaulantaa


Hupista tuli myös kaunis lumipallo ulkoilun jäljiltä. Sitä se pentuturkki teettää..


galleriassa on luonnollisesti enempi kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti