torstai 12. elokuuta 2010

Esittely

Noniin.. tässä he siis ovat:

Ekana syntyi musta narttu klo: 18.38 painoa 390grammaa





toisena syntyi kello 19.18 tumma parkki tyttö varustettuna takakannuksilla ja painoa 390 grammaa





Kello 19.37 syntynyt kolmas tyttö oli porukan pienin, 303 grammaa, väriltään musta ja varustuksena tuplatakakannukset. Taitaa olla myös porukan äänekkäimmästä päästä protestoimaan asioita.





ja neljäskin syntynyt pentu oli tyttö, kuinkas muutenkaan.. värinä edelleen musta ja painoa 327 grammaa. Kello oli syntyessä 20.00





Herrasmiehet päästivät naiset siis ovesta ensin ja alkoivat vasta sitten itse pikkuhiljaa ilmaantua kehiin. Ensimmäisenä pojista syntyi riistanvärinen 380 grammaa painava heppu kello 20.16 varustettuna yhdellä takakannuksella.





Nyt ne varmaan loppuivat oli sen jälkeen ajatuksena, mutta niin vain lähempänä kymmentä eli 21.57 ilmaantui seuraava mustiainen poika, painoa 378 grammaa.





Tässä vaiheessa saatoin lipsauttaa suustani, että enää uupuu se parkki poika ja Minka ilmeisesti otti tilauksen vastaan ja päätti 22.40 lahjoittaa vielä riistaparkin uroksen lauman jatkoksi. Syntymäpainona oli 326 grammaa.





Minka on erinomaisen huolehtiva emo ja pennut vaikuttavat varsin tyytyväisiltä. Toivottavasti maidonsaanti tasoittuu nopsasti näin isolle poppoolle riittäväksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti