perjantai 8. helmikuuta 2013

potkukelkkailu

Hain toissailtana postista paketin, jossa oli uusi vetovyö (vanha oli joku sellainen marketin halpisversio, joka ei kovin pitkään kestänyt) ja kahden koiran vetohihna (ja pulkanvetovaljaat, mutta aisoja ei vielä oo, joten ne päässee käyttöön myöhemmin) ja käytiinkin heti silloin testaamassa välineet juoksu-/kävelylenkillä ts. juoksin osan ja kävelin ison osan ;) Eilen päästiin kokeilemaan myös potkukelkkailua ja käytiin sellainen oisko 3 kilsan potkuttelulenkki. Koirat vetivät satunnaisia pätkiä, mutta lähinnä jolkottelivat ja nuuskivat matkassa mukana ja miä hoidin urakoinnin. Tosin viimeiset parisataa metriä tultiin sitten kotiin päin täysiä. Tänään sitten aattelin aloittaa ihan nollista tuon veto-opetuksen eli jätin pihatielle molemmille nakit ja sitten lähettiin laukalla parisataa metriä poispäin ja sama takaisin. Ja vaikka mentiinkin hyvää laukkaa poispäin niin takaspäin vasta kovaa tultiinkin ;) Pitää alkaa nyt treenata tälleen pikkupätkiä ja pikkulenkkejä ja sit yrittää saada joku vedättämään edelle vaikka siis juosten tai koiran kanssa edeltä tms. niin saataisiin vielä pidempääkin matkaa treenattua. No tälle päivää riitti hyvin tuollainen pikkupätkä, kun huomenna Hupilla on kuitenkin pari agikisastarttia. Tuossa yöllemmällä ehkä vielä suunnataan pienelle metsäkäppäilylle ennen unia.


3 kommenttia:

  1. Hei! Huomasin tuossa, että sinulla on kaikki kuvat tuolla dyndns.org:ssa. Minkälainen palvelu se on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) Meillä on siis oma serveri täällä kotinurkissa, jossa tuo miun galleriakin (ja sitä kautta kaikki kuvat) sijaitsee. Ja serveri on sitten netissä tuon dynin kautta.

      Poista
    2. Aaa, okkei :) Mietin tuossa että mihinkähän sitä saisi kuviaan netissä, kun photobucketissakin näkyi tulevan tietty tilanmäärä :P

      Poista