lauantai 8. kesäkuuta 2013

SM-nollatili avattu!

Ke 5.6. kisattiin OKK:n iltakisoissa ja ekalta agiradalta saatiinkin sitten se eka oikea nolla aikaiseksi kolmosluokassa! Jee! Aika taisi olla -0,89 ja kolmille kontakteille pysähdyttiin ja toki niillä jonkin aikaa siis aikaa tuhraantui. Sijoitus taisi olla kuudes :) Toinen (hyppy)rata meni myös mainiosti, mutta valitettavasti kerran unohdin katsoa koiraan ja se viuhahti selän takaa väärään putken päähän, muuten sekin rata taisteltiin puhtaasti loppuun, vaikka hylky toki olikin tuloksena.

Oon tosi tyytyväinen itseeni, kun oikeasti oon kehittynyt ohjaajana ja osaan suunnitella ihan hyviä ohjaussuunnitelmia ja toteuttaakin niitä. Ja melko rohkeasti kokeilen vähän epätutumpiakin ohjauksia radalla, jotka ei oo vielä niin luontevia. Esim. tuolla vikalla radalla oli sellainen "juokse henkesi edestä niin ehdit" -kohta, johon päätin sit tosiaan vaan juosta ja hyvin sinne ehti kun tosiaan juoksi :D

Hupi kulki hyvin, on se kovempaakin mennyt, mutta silti toki hyvää vauhtia. Puomin loppuun se jäi haukahtamaan taas miulle ennen kuin tuli loppuun asti, mutta muut kontaktit oli hyvät. Kepit se haki ja pujotteli hienosti. Harmi kun ei näitä nyt oo videolla, mutta minkäs teet. 

Mutta se oli tosiaan sit eka SM-nolla ens vuodelle, ei kai se auta kuin kerätä ne loputkin!

3 kommenttia:

 1. Jokos niiden ensi vuoden SM-nollien keräysaika on alkanut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, heti kun ilmoittautuminen tän vuotisiin loppui :)

   Poista
  2. No niin. Sittenhän meilläkin on jo ens vuoden mittelöihin kaks nollaa, jotka ovat samalla tuplanolla... Oltiin nimittäin juurikin 5.6. Kouvolassa iltakisoissa ja tehtiin pari nollaa. Enpä ois arvannu, vaan niinpä sitä oppi taas jotain uutta. :)

   Poista