maanantai 1. syyskuuta 2014

Viisiviikkoisia viikareita valokuvissa

Lauantaina pennuilla tuli täyteen viisiviikkoa ja Guru iskäkin kävi lapsiaan moikkaamassa. Ihastuin Guruun taas entistä enemmän, on se vaan mukava ja täysipäinen koira ja lisäksi on se kyllä komeakin! Se veti yksinään hepulirallia ympäri pihaa ja yritti saada Pipaa innostumaan matkaan. No innostuihan se Pipakin välillä spurttailemaan seurassa ja montaa pentuakaan ei jyrätty vauhdinhurmassa..

Sunnuntaina Elina tuli miulle taas kuvausassistentiksi ja otettiin pennuista taas poseerauskuvat uuden viikkoluvun kunniaksi.

Karvalakki

Karvalakki on pentueen karvaisin ja jyhkyin pentu. Luonteeltaan se on hyvin reipas ja seurallinen. Se ei arvosta eri huoneeseen jättämistä, vaan mielellään murtautuu esteiden läpi. Se ei ole pentueen kovin riitapukari, mutta ei sitä leikkitappeluissa kyllä jyrätäkään. Tykkää leikkiä leluilla ja jahdata Hupia.

Kellohattu

Kellohattu on ollut pentueen vilkkain ja menevin kaveri, se löytyy usein jostain mistä ei pitäisi ja ärrää kaikelle mitä vastaan tulee. Se ekana lähti myös tutustumaan piha-aidan ulkopuoliseen maailmaan ja kävi portin alta toisella puolella kakalla ja tuli takaisin. Vauhdikas ja reipas. Ottaa mielellään osaa kaikenlaisiin leikkeihin sekä sisarusten että ihmisten kanssa. Kellohattu voisi olla vielä omaa/sijoituskotia etsimässä!

Kommandopipo

Kommandopipo on leikkisä ja seurallinen uros, jolla on äärettömän söpö ilme ja nätti rakenne. Se on reipas ja energinen pentu, mutta ei mikään pahin riidanhaastaja, vaikka vastaa kyllä jos sille aletaan. Hakeutuu ihmisseuraan ja uskaltaa myös seikkailla omiaan. Se on myös vielä omaa kotia vailla!

Kipa

Kipa on tytöistä rauhallisin, vaikkei siis mitenkään erityisen rauhallinen ole sekään. Se on hyvin leikkisä ja vauhdikas, mutta ei haasta ihmistä murinoillaan samalla lailla kuin molemmat siskonsa. Kipalla on monesti terassin alla menossa omat kaivaukset ja se tulee sieltä usein multaisella nenällä ulos kun vähän huutelee. Tuleva hortonomi tai geologi kenties?

Kultakruunu


Kultakruunu on kiilannut Kellohatun rinnalle ja ehkä ohikin pentueen toimeliain pentu -osastossa. Se tykkää rellestää ja mennä ja yleensä simahtaa porukan viimeisenä. Se on hyvin leikkisä ja kovin murisemaan. Syliin kun ottaa niin kauheat tappomurinat ja ravistukset alkaa sormille ja kun sen laittaa takaisin maahan rauhoituttuaan, niin se hyökkää uudestaan, että jatketaan! Myös kaikenlaisilla leluilla leikkiminen on mieleen, vaikka ehkä vielä siistimpää onkin vielä retuuttaa noita eläviä sisaruksiaan. Kultakruunu on myös superiloinen hännänheiluttaja, se tuntuu vispaavan häntää aina ja kaikelle. Sosiaalinen ja menevä tapaus siis ja ehdottomasti harrastuskoirapotentiaalia tässä vaiheessa. Kultakruunu etsiikin vielä peruutuksen vuoksi omaa sijoituskotia!

Knalli

Knalli on menevä  ja hauska uros, joka tykkää leikkiä sisarustensa kanssa ja juoksennella Hupin perässä. Se on hyvin sellainen peruspentu olemukseltaan, eli tekee kaikenlaista hyvin tasaisesti, muttei ole mitenkään ääripäiden koira. Reipas ja rohkea, leikkisä ja söpö! Sillä on isoimmat korvat ja kippuroin häntä.

Korvaläpät

Korvaläpät on hyvärakenteinen uros, joka tykkää erityisesti kaikenlaisista leluista ja se raahaileekin niitä ympäri pihaa innoissaan. Muuten se on ehkä pentueen harkitsevin, eli sellainen miettii ennen kuin tekee -tyyppinen pentu. Ei se silti porukasta jää vaan painaltaa kyllä menemään siinä missä muutkin, mutta lämpenee ehkä hitusen hitaammin kuin muut esim. juoksuleikkeihin. Leluleikkeihin sitten syttyykin heti :D Usein se on jostain ilmaantunut jalkoihin nukkumaan niin sisällä kuin ulkonakin ollessa.


Ja nyt kaikki miettii, että onpas ne samankuuloisia pentuja. Mutta kun ne on! Tosi tasainen pentue siis noin luonteensa puolesta, kukaan ei erotu syrjäänvetäytyvänä tai arempana ja kaikki on tosi reippaita ja ihmisystävällisiä ja sosiaalisia. Tytöt on vaan vähän luonteekkaampia ainakin tässä vaiheessa.

Uniset tytöt

Uniset pojat

2 kommenttia:

  1. Mukavan kuuloisia pentuja! Liekö vähän saman oloisia kuin nuo Tuuli-pennut aikoinaan? Kultakruunu on erityisesti vienyt minun sydämen, se on niin älyttömän nätti! Toivottavasti Omat Parhaat Kodit löytyy kaikille pian :)

    VastaaPoista
  2. Voi apua Kultakruunu ja Kellohattu.. Kultakruunu kuulostaa just niin ihanalta pennulta :D Onneksi ei oikeesti oo pennunpaikka auki, muuten kuumottais taas ihan liikaa. Mikä näissä sun pentueissa oikee onki, aina aiheuttaa tyhmiä tuntemuksia!

    VastaaPoista