perjantai 14. marraskuuta 2014

Kennelyskä tuli taloon

Meillä on vuoronperään koko ihmiskööri ollut nyt kipeänä ja yskinyt keuhkonsa pihalle ja siihen perään aloitti sitten Hupikin yskimisen. En vaan yhtään ymmärrä mistä se on tän taudin onnistunut saamaan, mutta kai se on sit tullut jostain tuolta lenkkimaastosta, kun ei noita koirakohtaamisia ja treenitilanteita ole nyt kauheasti vilissyt.. No joka tapauksessa, keskiviikkona huomasin, että Hupi köhii ihan selvästi ja torstaina yskä oli vielä tosi pahaa ja suht tiheää. Tänään on onneksi ollut jo sen suhteen paljon hiljaisempaa, muutama yskäisy enää tänään, joten ei toivottavasti tarvitse eläinlääkäriin lähteä tälläkään kertaa. Tiistaina taisin kuulla jo jonkun yskäisyn, mutta pistin sen vedenjuonnin piikkiin, kun se tuli juuri juomisen päälle ja se, että jotain on mennyt väärään kurkkuun on ihan normaalia tässä taloudessa :D

No joka tapauksessa.. ei sitten käyty treeneissä jotka kalliilla ostin eikä sitten mennä ens viikon viikonlopun kisoihinkaan. Plaah. Mutta onneksi ens vuonna toki riittää vielä kisoja hakea se vika nolla ennen niitä SM-kisoja.

Ja tosiaan tästä kaikkinaisesta sairastelusta johtuen tää miun päivitystaajuuskin on näin suurta ja loistavaa.. jostain syystä me ei olla tehty moneen viikkoon yhtään mitään. Tai no, ke-aamuna käytiin hallilla tekemässä parit putki-hyppy-kepit. Onneksi ei kovin paljoa, kun tosiaan se yskiminen sitten alkoi suunnilleen kotimatkalla..

Sunnuntaina on Oulun seudun lappalaisten pentutreffit ja nään taas jokusen Hattulapsen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti