tiistai 25. marraskuuta 2014

Paluu treeniarkeen

Sunnuntaina hain ryhmäpaikkaa peruutuspaikkajonoon Activen treeneihin ja maanantaina sain ilmoituksen, että tervetuloa tiistaisin 18-19. Joten tänään siis käytiin treeneissä piiiiitkään aikaan eli 3 kuukautta taisi olla taukoa. Mikko koutsasi ja tehtiin pienellä puolella sylkkäreitä, tuplasylkkäreitä ja backlappeja. Eka yksittäin ja sitten ratapätkissä. Kaikki sujui oikeastaan ihan mukavasti, ei isompia ongelmia. Tuplasylkkärissä kun vaan muisti pitää linjan ja katseen oikeana, niin hyvin sekin onnistui. Tosi kivaa oli päästä pitkästä aikaa treenaamaan ja niin tais olla Hupistakin kun se jossain välissä ehti rallata putken kai kolmeen kertaan ympäri, vaikka me tehtiin siis ihan vaan harjoitusta sillä viereisellä hypyllä.. 

Meiän uudessa ryhmässä on 3 trikkinarttushelttiä, joista yhdellä oli nyt juoksutkin. Ne ois Hupista olleet kaikki ihania, mutta ei sillä mitään ongelmia ollut keskittyä hommiin.

Niin ja rimat oli kolmessaviidessä. Ihan vain näin itselle muistutukseksi mistä nyt nostellaan sit taas pikkuhiljaa kisakorkeuksiin.

Ja kotiläksyksi tuli tehdä sylkkäreillä kasikkoa kahdella hypyllä/puun kierrolla tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti