keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Paluu

Onpas taas vaikeaa kirjoittaa mitään näin pitkän kirjoitustauon jälkeen. Joulu ja uusi vuosi menivät koirilla hyvin, mitä nyt Minka sai jonkun ihotulehduksen kehitettyä itselleen mahaan ja kyynärpäähän ja sitä hoideltiin tuossa alkuvuodesta. Hupilla oli viikko sitten (to) silmän jäädytys ja huomenna sitten kontrolli sen osalta aamu seiskalta. Omakin joulu meni oikein mukavasti, mutta valitettavasti vuosi alkoikin sitten surullisissa merkeissä läheisen ihmisen kuoltua. Nyt tässä pitäisi vaan yrittää taas päästä arkeen kiinni, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Flunssa myös iski tänään, onneksi eilen ehdittiin käydä agitreeneissä Hupin kanssa tekemässä paljon poispäinkääntöjä ja vähän putkijarruja ja sivuirtoamisia lisäksi. Treenit meni tosi kivasti, mentiin vaan 40 rimoja, kun Hupilla on tuo silmätippakuuri nyt, niin en viitsi turhaan rasittaa. Mutta vaikka Hupi pääsi noilla rimoilla tietty ihan älytöntä vauhtia, niin miäkin ehdin silti oikeisiin paikkoihin ohjaamaan! Siis vaikka oon rapakunnossa. 

Siinä nyt siis pikaisesti kertausta tästä menneestä kuukaudesta. Parin viikon päästä meillä on kasvattitreffit paimennuksen merkeissä ja moni onkin tulossa paikalle, kivaa!

Niin ja miä ostin itselleni lahjuksen eli uuden objektiivin, jota tuli joululomalla ihan ahkeraan ulkoilutettua, kotona en sitten ole kertaakaan vielä kuvaillut.. no ehkä tästä vielä innostuu taas. Tässä nyt kuitenkin joululta kuvia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti