tiistai 19. toukokuuta 2015

agikisat okk:lla

Viikonloppuna kisattiin sekä la että su molempina kaksi starttia OKK:lla ja molempien päivien saldo oli hyl ja nolla. Lauantaina eka radalla oli meille tosi vaikea keppilähestyminen suorasta putkesta kepeille vauhdilla niin, ettei koira nää keppien alkua putkessa ja itse piti leijeröidä niin kaukaa, ettei mitenkään voinut ehtiä kepeille törkkäämään. Joten piti vaan huutaa kepitkepit ja toivoa parasta. No Hupi itseasiassa vielä lopulta päätyi ekaan keppiväliin, mutta kun kehuin siinä, niin se ryntäsi lähimpään putkeen.. hmmh :D Loppuradalla oli vielä yksi räpellys, jossa ohjasin kehnosti ja rima tipahti, mutta paikoihin oikein kivaa menoa kuitenkin. Tätä rataa ei tullut videolle.

Lauantain tokalla radalla meni taas sitten oikein kivasti. Parissa kohtaa itselläni tuli radalla sellainen "miten se menikään" -hetki, joissa vähän jämähdin, mutta muuten hyvää menoa ja Hupikin jo välillä paineli täysiä :) Tuloksena siis nolla ja sijoitus taisi olla neljäs.

Su eka rata oli oikein kiva ja tuota aloitusta lukuunottamatta oon oikein tyytyväinen. En tiiä mitä oikein aattelin tuossa alussa, kun eihän tuollaisella ihme räpellysohjauksella voi mitään järkevää tapahtua.. että SE KÄSI ALAS!! Oikeasti oisi varmaan kannattanut kuitenkin tehdä tuo saksalaisena tuo alku, oisi varmaan ollut meille luontevin. No jokatapauksessa siis hylky kolmosesteeltä tuloksena.

Su toka rata mietitytti etukäteen tosi paljon, kun siinä oli tosi haastavan oloinen kohta tuossa ekan putken jälkeen. Päädyin tekemään viskileikkauksen ja pysyttelemään taka-alalla, kun monella pienemmällä koiralla näkyi tosi vaarallisen näköisiä tilanteita, kun ohjaajat yrittivät ehtiä koiran edelle. Oon tosi tyytyväinen ja se kohta meni tosi sujuvasti. Parissa kohtaa oisi voinut olla vähän tiukemmat käännökset, muuten en kauheasti parannettavaa keksi, paitsi itse oisin voinut taas juosta kovempaa. Kuitenkin tuloksena nolla ja sijoitus 2. Ei vieläkään siis saatu sertitiliä auki, pari sekuntia hävittiin voittajalle, jolle hyppyserti kelpasi.

Oon kuitenkin tyytyväinen saldoon, neljä pääosin hyvää toimivaa rataa, itsellä kaikilla hyvä ja suht varma olo ja olin tyytyväinen myös ohjaussuunnitelmiini, jotka meillä ihan hyvin toimivat. Hyvää SM-harjoitusta siis, niinkuin oli tarkoitus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti