keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Agin alkeet, kerrat 4 ja 5

Neloskerralla tehtiin uutena esteenä pituutta (2 palkkia). Siihenkin parit alkunaksuttelut ja sit vaan ratapätkälle se mukaan. Ratana oli siis 3 esteen pätkä molempiin suuntiin (rengas, muuri, pituus).

Tehtiin kontaktitarkistukset puomilla (Taru käytä lelua ja lietso koiraasi), keinun paukutusta, vähän kepeille hakeutumista ohjureilla ja mitähän vielä.. Niin sellaista hyppy, mutkaputki, hyppy -pätkää, ei ongelmaa missään.

Vitoskerralla tehtiin siivekkeillä erilaisia ohjauskuvioita, valsseilla kukkasta, sitten poispäinkääntöjä ja sylkkäreitä. Lopuksi vielä radan pätkä jossa oli siivekkeen kierto, putkeen, siivekkeen kierto, valssi ja kolmen siivekkeen kiertäminen ulkokautta. Itse piti muistaa ohjata linjaa. Hyvin meni, mutta Metka oli kyllä tunnin lopussa aaaaivan puhki. Treenattiin nimittäin koko tunti samalla myös odottamista rauhassa kiinni ja se kulutti ilmeisesti aika paljon energiaa, kun ei se ollut kovin helppoa pienelle koiralle.

Tänään mittailtiin tuota Metkaa, kun OKK:n hallilla sattui olemaan mittakeppi ja kyllä se ihan vakuuttavasti mediltä vaikuttaa! Jee!

Perjantaina otetaan suunta kohti Kittilää ja lauantaina osallistutaan Hupin kanssa Porokoirakerhon poropaimennuskisaan. IIK.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti