tiistai 10. toukokuuta 2016

Pieni valmennusryhmäläinen

Niin se vaan meno meinaa muuttua agilityksi, kun treenataan Metkan kanssa nykyään valmennusryhmä-nimikkeen alla. Treenit on nykyään maanantaisin.

- Alkuun tehtiin omatoimisesti kolmesti kepit (6) ohjureilla. Eka kerta kiinni, että sain koiran oikeaan väliin (Metka olis halunnut kiivetä vieressä olevalle aalle ja jotain..), sit kaks hyvää toistoa irti lähettäen. Oikein lupaavaa!

- Radanpätkä, jossa koira putkeen ja siitä neljän esteen "suora" maaliin, jossa loppupalkka. Meni tosi hyvin ja Metka kyllä fokusoi mainiosti eteenpäin.

- Omatoimisesti tehtiin putki-rengas ja rengas-putki -yhdistelmät. Ei ongelmaa renkaan haussa ja putki imee hyvin.

- Radanpätkä, jossa suorana ensin hyppy, pituus, poikittain oleva hyppy jolle irrotus ja käännös ja siitä vielä hyppy ja putkeen. Ei oikeastaan ongelmaa tässäkään, tehtiin parissa palassa, tai olikohan niin, että ensin ilman loppuputkea, sitten putken kanssa ja vielä kolmas kerta niin, että putken jälkeen oli vielä yksi hyppy jatkoa. Irrotusta tuollaiselle käännöshypylle pitää vielä treenata ja tehtiin muuten ekaa kertaa persjättöjäkin nyt radalla eli tuossa ennen putkea ja onnistuihan ne :)

- Loppuun vielä radanpätkä, jossa kolme estettä kutsuna ja siitä valssin kautta jatkona vielä kaksi hyppyä lisää. Ei ongelmaa, mutta tässä Metkalla ehkä jo aavistus vauhtia hiipui vs. eka veto.

Lauantaina suunnataan sitten ihan koiranäyttelyyn. Metka ja Minka ja yhtä lukuunottamatta Metkan sisaruksetkin ja äiti ja oisko joku puolisisaruskin ollut tulossa. Ja luonnollisesti vesisade-ennustein..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti