sunnuntai 22. marraskuuta 2009

perjantain treenit ja lauantain pentutreffit

Perjantaina oli taas hallivuoro ja Minkan kanssa tekaisin kertaalleen pienen radanpätkän ja lisäksi jotain irtoesteitä, kuten aata ja vinokeppejä. Hupin kanssa treenattiin vähän siivekkeiden kiertämistä ja mutkalla olevaa putkea sekä käveltiin myös puomi läpi. Puomin kävelyn jälkeen Hupi yritti rynnistää myös aalle, mutta sinne en kyllä vielä päästänyt ;)

Lauantaina meillä olikin pentutreffit. Pakkasin Hupin puoli 11 autoon ja lähdettiin ajamaan kohti Haukiputaan säästökuoppaa mistä jatkettiin sitten porukalla eteenpäin. Porukkaa ilmestyikin oikein mukavasti ja sääkin "suosi", sillä sääennustuksista poiketen ei sittenkään satanut, oli muuten vaan harmaata ja sumuista. Paikalla oli 12 lapinkoiranpentua ja yksi lapinporokoira ikäjakaumaltaan vajaasta 3 kuukaudesta reiluun 7 kuukauteen. Leikit sujuivat kaikilta oikein mukavasti ja kukaan ei teilannut liikaa toisia. Porukkaa oli myös sen verran paljon, että kaikille löytyi sopivaa seuraa, eli pienimmät painivat keskenään ja isoimmat juoksivat keskenään.

Hupi bongasi ensimmäisenä vanhan tuttunsa Niuniun ja alkoi heti leikkiin. Kohta silmiin osui toinenkin vanha tuttu, eli Rohto. Ässää ja Lakua pentuajoiltaan Hupi ei varmaankaan enää muistanut, mutta sisarukset kyllä muistivat toisensa ja painivatkin lähes kokoajan keskenään. Muuten mukana oli läjä myös uusia tuttavuuksia, kuten Nätti(Dawana), Taika(Maijuntuvan), Ruska (lpk Aistiharhan Ruskausva, käy kyllä meiän kanssa samalla hallivuorolla), Uula(Fihtolas), Kielo(Shacal), Yoda(Tiehpi), Siru(Dagolas) ja Jekku(Cantavia).

Pennut riekkuivat reilun tunnin ja lisäksi paistoimme laavulla vielä makkarat juttelun merkeissä. Oli oikein mukavaa ja kotiin tullessa oli hyvin rapainen ja väsynyt pentu. Väsymys ei tokikaan kestänyt meidän tapauksessa kuin pari tuntia, ja illalla viiletettiin taas menemään entiseen malliin äidin perässä ympäri pihaa.


Tässä vielä pari kuvaa:

Rapa-Hupi



Ässä ja Laku



Nuoriso-osasto eli Uula ja Kielo



jaa meille kaikilleko oisi namia tarjolla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti