tiistai 30. lokakuuta 2012

ma-agit: ratapätkää ja nolla!

Tehtiin treeneissä tällä kertaa Annan ohjastamana 20-esteen rataa :) Rata näytti jotakuinkin tältä:


Eka tehtiin omaan tahtiin rataantutustumiset ja Annalta sai kysellä vinkkejä jos ei itse keksinyt ohjauskuviota johonkin. Itse kysyin tuohon 14-15 kohtaan apuja ja se menikin radalla heti tosi sujuvasti. Ongelmat olikin tuossa alkupätkässä, jonka olin tutustunutkin vähän "no tästä mennään nyt vaan näin"-meiningillä.

Jätin koiran siis ykkösen taakse ja tulin itse tuonne kolmosen nurkille, josta kutsuin koiraa, tein valssin (myöhässä) ja siitä sitten ohjausta kutoselle ja itse seiskaputkelle tekemään pakkovalssia (taas myöhässä). Siitä sitten takaaleikkauksena 9 ja 10 ja sieltä takaa ohjaten puomille asti. 14-hypyllä vastakäännös ja 15 hypyllä niisto ja siitä putkeen. 17 olin suunnitellut tekeväni niiston, mutta tässä vaiheessa unohdin mitä olin tekemässä ja olinkin väärällä puolen estettä. Treenasin sitten tokalle yrittämälle siihen kuitenkin jonkun pakkovalssi-jaakotus tms. systeemin ja siitä putkelle ja samanmoinen pakkovalssi-jaakotus sit 19-hypylle. 

Ja tosiaan lopussa kun mentiin vielä kertaalleen koko rata, niin me tehtiin nolla! Pari epävarmaa "mitä olinkaan teossa"-hetkeä siellä oli seassa, mutta nolla kuin nolla! :D

2 kommenttia:

  1. Oliko esteelle 14 sellainen kuin vastakäännös, tai joku vastaava...?!

    VastaaPoista