lauantai 1. joulukuuta 2012

KAS, luva!

Tänään kisattiin kolme starttia KAS:n kisoissa kylymässä maneesissa. Kaikki radat oli melkoista surkeaa räpeltämistä, mutta yksi 0-rata saatiin aikaiseksi ja sijoituttiin toisiksi ja saatiin se toinen luvakin taskuun. Kirjoittelen lisää sepostusta jossain vaiheessa tässä, mutta alkuun nyt videot nähtäväksi:

Eka rata oli hylkäyksen arvoinen suoritus. Kauheaa säheltämistä vähän joka vaiheessa, vaikka ihmeen hyvin sinänsä menikin. Huomasin, että Hupi hyppäsi pituuden keskeltä pois, mutta en jaksanut (tai olisi varmaan kerinnytkään) korjata vaan jatkettiin vaan. Keppien viennissä olin ihan myöhässä ja eihän se Hupi niitä hakenut. Joitain hyviäkin kohtia radassa kuitenkin oli eli alun ja lopun persjättöihin oon ihan tyytyväinen, ts. ehdin tekemään ne :D


Tässä sit tää kamala 0-rata. Melkoista räpellystä, ihme kun saatiin ees tulos :D Ihanneaika alitettiin 0,69 sekunnilla, joten ei kauheasti jäänyt ekstraa ;) Positiivisia asioita oli kepit, pituuden jälkeiset pari hyppyä ja tietty se, että miun ihmepelastukset toimi, vaikka olin ihan myöhässä koko ajan. Rata ei mennyt lopulta yhtään niinkuin olin suunnitellut, mutta pikkuseikkoja..


Tästä ratavideosta puuttuu ihan alku (2 ekaa hyppyä), joka on tietty vähän harmi kun just siinä onnistuttiin hyvin :D Kun muutin vähän suunnitelmaa vielä rataantutustumisen jälkeen ja tehtiin kuitenkin pieni vekki tokalle hypylle, etten löydä Hupia tuolta suoraan eessä näkyvästä putkesta ja se onnistui mainiosti. En tiiä mikä kämmi tuolla hypyllä sit tuli mistä Hupi juoksi ohi ja hyppäsi takaspäin, mutta kai miä sit ohjasin huonosti. Aalle jäätiin myös haahuamaan ja rengaskin saatiin ekaa kertaa rikki. Kaikenlaisia uusia elämyksiä.

+ kolme rataa meni edelleen samalla kertaa
+hyvät ja nopeat kepit
+luva on luva, vaikka tulis miten kamalalla räpellyksellä

-maneesissa oli kylmää ja likaista :D
-olin ite hidas, vaikka olin päättänyt juosta kunnolla
-Hupi jäi aalle haahuamaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti