perjantai 18. syyskuuta 2015

Metka tuli taloon!

Reilun viikon verran on nyt elelty kolmen koiran arkea ja onhan se ihan mahtavaa seurata miten nuo kolme sukupolvea tuossa pikkuhiljaa toisiinsa tutustuvat ja klikkiytyvät. Metka on kyllä tosi mainio tyyppi, että eiköhän siitä ihan hyvä koira vielä kasva :)

Tässä siis uusin laumanjäsenemme, Metka eli Taigahaun Metka Morsiuslahja ~viikko sitten.
















Nää on muutaman ekan päivän kuvia ja nyt kun näitä katsoo, niin on se kyllä ihan selvästi jo näistä kasvaa humahtanut vaikka kuin.. niin se vaan päivät vierii ja pitäisi kai alkaa jotain juttuja opetella? Tähän mennessä oon lähinnä ehdollistanut että nimi=nami ja että katsekontaktista saa namia. Tänään tein ekan session naksu=nami -treeniä, että päästään toivottavasti pian naksuttelemaan juttuja. Tänään Metka jo pissas ulkona ekan kerran käskystä ;) Muutenkin sisäsiisteys on ihan hyvällä mallilla, lähinnä yöllä vaan tulee pissat ja kakat sisään, päivisin mahdollisesti yksinolon aikana voi jotain vielä tulla, mutta muuten pyrin kuskailemaan parhaani mukaan pihalle ja on se hyvin tulosta tuottanutkin. 
Muuten ollaan käyty jo pari kertaa lappalaisten hallivuorolla, Hupin agitreeneissä, päiväkodissa hakemassa lapset, Mustissa ja Mirrissä ostamassa Hupille ruokaa, metsässä seikkailemassa, jäljestämässä, tapaamassa uusia kaverikoiria ja sen sellaista. Niin ja muutama pieni hihnakävelykin on suoritettu, Metka kävelee hihnassa tosi nätisti ilman ongelmia eikä jännää mitään autoja tms. Vieraiden koirien haukkuminen sitä vielä vähän arveluttaa ja ulkona oli pimeällä alkuun vähän jännää. Reipas se on kuin mikä ja tykkää kovasti leikkimisestä. Eiköhän se kehity vielä sopivan ahneeksikin, vielä kaikki namit tuppaa olemaan niin isoja että niitä mupeltaessa kuluu aikaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti