tiistai 17. toukokuuta 2016

Metkan ma-treenit

Tehtiin muutama ratapätkä. Sinänsä ihan ok menoa, yhdellä pätkää meni vähän haisteluksi (epävarmuutta?), mutta muuten kivaa menoa.

Eka tehtiin poispäinkääntöä putkeen lähestyen hypyltä. Ekalla yrityksellä koirani sinkoili vielä yhden ekstrahypynkin ja siitä vasta putkeen, mutta ei se mitään, hyvä niin :D Tokalla yrittämällä oikein hyvä suoritus, sitten vielä kahden hypyn kautta ja ei ongelmaa, Metka fokusoi edelleen tosi kivasti.

Välissä tehtiin pussitreeniä omatoimisesti, kaveri oli pitämässä pussia vielä raollaan (eihän me näissä treeneissä olla tehty pussia ollenkaan ja omatoimisestikin ehkä vaan kerran) ja ei se Metka sitä nyt onnessaan suorita, mutta suorittaa kuitenkin. Lisää siis toistoja ja varmuutta vaan. Tehtiin myös pussiin lähestyminen hypyn ja putken kautta, mutta Metka oli päättänyt haluta putken väärään päähän ja rynni sinne väkisin miun selän takaa. Kaikkea sitä :D

Toinen ratapätkä oli sitten aika pitkä valssipyöritys: putki, valssi, hyppy, hyppy, valssi, hyppy, rytmitys, hyppy, putkeen ja rengas. Tehtiin myös toisenlaisenakin versiona jossa tehtiin loppukuviossa vähän muutoksia: putki, valssi, hyppy, hyppy, valssi, hyppy, valssi, hyppy, putkeen, persjättö ja rengas. (eihän tää toki mitään kerro kellekään ja itselläkään aavistusta enää viikon päästä mitä tapahtui, mutta kirjasinpa nyt kuitenkin :D )Loppupalkka oli valmiina ja Metka oisi vähän hingunnut sinne jo kesken kaiken, mutta suoritti kuitenkin kiltisti kaikki esteet. Mutta tästä varmaan tuli vähän sellaista epävarmuutta joka kostautui haistelemalla puolimatkassa. Metka tuli kuitenkin tosi kivasti ohjaukseen, suoritti renkaan tosi varmasti ja kiihdytti lopussa kohti palkkaa :P

Metka tekee nyt aivan selvästi ekoja juoksuja, se merkkailee jo aika paljon, eilenkin treenin välissä kävi puskassa nuuhkimassa toisten jälkiä ja pissasi pari kolme kertaa.

Eilen otin myös Hupista ja Metkasta poseerauskuvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti