tiistai 26. marraskuuta 2013

naksuttelua

Kun oon ite vähän kipeänä, niin koirat sai aivojumppaa naksuttelun muodossa. Ekat sessiot tältä päivää tästä uupuu (Hupi tarjosi aika montaa muutakin juttua vielä ekalla kerralla kun ei hoksannut mitä haettiin, tuossa vilkutusjutussa siis). Minkahan on jo tehnyt tätä temppua ennenkin, joten ei sillä ollut nyt kauheasti haastetta. Yritin lisätä vähän kestoa ja etäisyyttä. Kahjoa meininkiä, mutta ei se mitään! Lisäksi Hupin kanssa otin vielä loppuun tuota miun ympäri peruutusta ja sitten vielä ihan lopuksi kokeiltiin jalkojenvälistä peruutusta, mutta se vaatii vielä vähän hommaa. Tuota ympäriperuutusta on naksuteltu parina muunakin päivänä, mutta oon käyttänyt vähän turhan paljon vartalo- ja käsiapuja ja niitä pitäisi sitten häivytelläkin. Ja varmaan miun täytyy opettaa se tekemään tuota myös toistenpäin, niin ei tuu ihan toispuoleinen koira. Mutta tässä siis muutama höpövideo:

2 kommenttia:

  1. Olipa kivoja hyväntuulenfilmejä, on aina kiva katsoa kun koira on innolla tekemisessä mukana.
    Tuota ylimmäistä filmiä katsoessani taisin naurahtaa ihan ääneen, niin hauska oli seurata mitä kaikkea Hupi keksikään tarjota :)

    VastaaPoista
  2. Joo, nyt kun ite kattelin tuota kanssa, niin tuossa näyttää siltä, että Hupi ketjuttaa liikkeeseen myös tuon "kurren" eli joka kerta se tekee ensin molempien tassujen noston ja sitten vasta vilkutuksen perään :D

    VastaaPoista