keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Pääsinen, agia, treenailua, agia, jalkavammaa..

Että jos sit taas tällainen kokoelmapostaus, kun en meinaa saada itseäni päivittämään blogia millään ilvellä normaalia tahtia.

Pääsiäinen oltiin Ristiinassa ja samalla reissulla käytiin kisaamassa MAH:n kisoissa Hupin kanssa kolme starttia Mikkelissä. Eka rata oli oikein jees, mutta sitten joku meistä blokkasi koiraltaan ekan keppivälin omalla jalallaan (outoa, ettei Hupi löytänyt sitä?) ja vitonen siis tulokseksi.
Tokalla radalla homma vähän karkas käsistä ja Hupi keppien takana häämöttävään putkeen eikä kepeille.. muuten tääkin oli ihan jees menoa, tosin saattoi olla, että oli vähän sellaista holtittomampaa menoa jossain muussakin kohtaa :D Hylky siis tuloksena.

Kolmas rata oli hypäri ja oltiin Hupin kanssa ehkä molemmat vähän hyytyneitä, mutta saatiin taisteltua nolla kuitenkin radalta. Ja olihan tuo nopeus vielä ihan ok, mutta ei se kyllä mikään meiän paras suoritus ollut :D Mutta nolla kuin nolla kuiteskin.

Muutama valokuva pääsiäiseltä:


Nähtiin myös Tiinaa, Myrttiä ja Metteä pitkästä aikaa, mutta Myrtti ja Mette keskittyivät lähinnä metsästämään jänis- ja myyräpaisteja ja kukaan ei leikkinyt Hupin kanssa :DPerjantaina oli viimeinen lappalaiskoirien hallivuoro tälle kevättä ja vika kerta ikinä tuolla kuplahallissa, kun kesällä siihen paikalle toivottavasti nousee uusi ja uljas halli. Loppulenkille Hupi pääsi neljän naisen kanssa.Sunnuntaina kisattiin OKK:n kisoissa vielä vikaa kertaa siellä kuplassa ja tuloksina ekalta radalta (hypäri) nolla, tokalta radalta vitonen + yliaikaa(vein taas huonosti kepeille ja Hupi ajautui ohi) ja vikalta hylky (menin kepeillä ite liian pitkälle ja Hupi karkas keppien takana näkyvään putkeen keppien jälkeen). Mutta oon tyytyväinen, hyvää vauhdikasta menoa kaikki radat. Eikä mitään hyytymisiä, paitsi miulla tietty taas vikalla oli jo vähän..

No valitettavasti sitten kisojen jälkeen illalla, kun Hupi jossain vaiheessa nousi makuulta, niin se ontui oikeaa etujalkaa selvästi. Edelleenkään se ei astu sille kunnolla, vaan askellus on epäpuhdasta, mutta josko se nyt kuitenkin olisi vain jonkinsortin venähdys ja aika parantaisi.. Jos nyt ei ala kehitystä näkyä, niin täytynee sitten käydä eläinlääkärissä tutkimassa ongelman vakavuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti