torstai 23. huhtikuuta 2015

Tulihan se sieltä!

Tämä alkuvuoden agikisojen viimeisen nollan metsästys alkoi jo tuntua välillä vähän epätoivoiselta, kun hylkyjä vain ropisi tilille sen ensimmäisen yliaikanollan jälkeen. Mutta sunnuntaina KAS:n kisoissa saatiin vihdoin meno muistuttamaan oikeaa ja ekalta radalta tehtiin vitonen, kun toiseksi viimeinen rima tuli alas ja sitten toiselta radalta vihdoin se ainut puuttuva SM-nolla, eli nyt on 7 nollatulosta, joissa tuplanolla (eli 2 peräkkäisiltä radoilta saatua nollatulosta) ja sallitut 2 nollaa hypäreiltä ja ne tarvittavat kolme eri tuomariakin löytyy nollaratojen takaa. Ihan mahtavaa! 

Nyt vaan jos pidettäis Hupin kanssa parin kuukauden tehokas kuntokuuri, niin voitaisiin hyvillä mielin osallistua SM-kisoihin täällä Oulussa. Toivottavasti saadaan vielä joukkuekin kasaan, niin päästäisiin myös joukkuekisaan spurttailemaan.

Vitosen rata löytyy myös videolta, harmi kyllä nollarata ei tällä kertaa taltioitunut, mutta se oli kyllä vielä sujuvampaa kuin tuo ekan radan meno, jossa oli muutamassa kohtaa vielä petrattavaa.

Tässä parista edellisistä kisoista Jarmo Riston ottamia kuvia, kauniita hyllyjä siis näiltä radoilta tuloksina..

Niin, että kääntyykö se koira tuosta mitenkään vai hyppääkö kenties väärän esteen joka on tuossa miun vasemmalla puolella.. saatoin olla vähän myöhässä :P Tuolta radalta siis hylky tuosta kohtaa, muu rata oikein hyvä!
 ..koira on jo tiukasti fokusoitunut keppeihin edessä, joihin päinkään en taida sohia..
 ..no toka yrittämällä sit osutaan jo kohdalleen.Niin tässä toissakisoista pari räpellysmenovideota, tää oli kyllä rehellisesti lähinnä hyvin kamalaa.. Ilmankos en ole aiemmin julkaissut täällä, mutta laitetaan nyt linkit, niin voitte myötähavetä kanssani. Ekalla radalla tosiaan Hupi tuli jotenkin kehnosti aalle ja tokalla ei enää sinne halunnut kovin mielellään. Ahdistipas katsoa nuo videot taas, ei ihme, että alkoi olla aika epätoivoinen olo. Ei kauheasti mitään positiivista sanottavaa kyllä irtoa, mutta onneksi kisa kisalta on lähtenyt meno paranemaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti