maanantai 8. helmikuuta 2016

Agin valmistava kerrat 9. ja 10.

Toiseksi viimeisellä kerralla emme ehtineet oman ryhmämme treeneihin vaan vaihdoin paikkaa seuraavaan ryhmään yhden ryhmäläisen kanssa. Tehtiin erilaisia juoksuharjoitteita, Metka vaan oli aivan puhki rankan viikonlopun ja saman aamun näyttelyn jälkeen. Tekihän se silti kiltisti, mutta vähän puhdittomia suorituksia oli :D

* paikallaoloon palkan heitto - ryhmässä kaikilla jo hallussa, ei tehty erikseen
* hyppyä eteenpäin/viistosti ilman palkkaa/niin että palkka on ohjaajan takana/sivulla - Metka hoksasi tän kivasti ja alkoi tarjoamaan estettä, vaikka palkalle olisikin päässyt eri reittiä 
* pitkältä matkalta palkalle juokseminen, ohjaaja liikkuu perässä - ei ongelmaa
* pitkältä matkalta palkalle irrotus imuna, ohjaaja jää paikalleen - ei ongelmaa
* Pitkältä matkalta palkalle irrotus, mutta ohjaajan kohdalla pitikin jarruttaa ja kiertää ympyrä ohjaajan kanssa ennen palkalle pääsyä - Metka on kiltti ja tekee mitä pitää :D
* persjättökutsut pitkästä matkasta lelun kanssa ja ilman - ei ongelmaa

En muista tehtiinkö muuta.

Vikan kerran harjoitteet:
* laatikon tarkistus - Metka tarjoaa jo 2o/2o ihan kivasti kauempaakin, alkuun yleensä vähän häsellystä, sitten hyviä toistoja. Kokeiltiin myös lelupalkalla, mutta vähän meni pasmat sekaisin. Tätä on tehty nyt myös kotona ja toimii ehkä paremmin ruualla, mutta lelullakin ihan ok.
* kipon ympäripyörimisen tarkistus - Metka pyörii hyvin vastapäivään, myötäpäivään tarvii vielä apuja
* palkalle vapautuksia, palkan heittoa, vääriä sanoja - ei suurempaa ongelmaa, olen vain onnistunut opettamaan Metkankin vapautumaan monesti vasta tokalla "vapaa"lla niinkuin isänsäkin. No tätä on nyt työstetty ja alkaa se vapautua ekallakin. Oon naksutellut vapautuksia ja kehunut tehokkaasti ja edelleen on viljelty myös hämysanoja.
* Pitkältä matkalta palkalle irrotus ohjauksen kautta eli ohjaaja piti kiertää eikä rynniä suoraan palkalle - ei mitään ongelmia, Metka irtosi myös miut ohitettuaan oikein kivasti lelupalkalle.
* sylkkäreillä kasikkoa - me tehtiin nyt ekaa kertaa sylkkäreitä esteillä, muut oli tehnyt jo edellisellä kerralla, mutta koira teki hyvin, ohjaajan liikkeissä oli vielä petrattavaa. Metka on kivasti estehakuinen jo nyt, joten se kyllä kiertää aika sujuvasti siivekettä kun tilaisuus tarjotaan. Tai vaikka kokonaista putkea.. 

Saatiin diplomi, että ollaan suoritettu koirakoulu active dogin agilityyn valmistava kurssi siis :D Seuraavaksi olisi sitten vuorossa agilityn alkeiskurssi jossain välissä.

Jokunen kuva joltain jääulkoilulta viime viikolta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti