lauantai 25. marraskuuta 2006

Tiesittekö et meillä on edelleen juoksut..

Ja oisko kauhean kiva jos ne joskus loppuis. Ja varmaan Jade aloittaa juoksunsa sit kans johonkin sellaiseen aikaan kun miä oon Ristiinassa, eli joko ennen itsenäisyyspäivää tai sit vasta joululomaksi. Oon täysin vakuuttunut, etten selviä yksillä juoksuilla tästä erästä.. Ami on täysin rakastunut eikä pysty ajattelemaan kovin monipuolisesti, ja Minka taas käy vähän väliä härnäämässä sitä ja sit miä saan taas komennella joka välissä ja meillä kaikilla on niiiiin mukavaa.

Olin jo pariin kertaan kirjoittanut tänne pitkän sepustuksen kaikkea hienoa koulutusjuttua, mut sit ne hävis, kun just päivittivät tai korjasivat vuodatusta tms. Joten en ikinä jaksanut kirjoittaa niitä uusiksi. Mut juoksun alkupäivinä siis vielä jaksettiin pari päivää treenata molempien kanssa, ennen kuin minen enää jaksanut sitä "huoh, missähän se Minka mahtaa olla.. Mikähän ihana haju tuolta tulee.. unohduinpa ajattelemaan tähän hetkeksi" sun muita korvien menetyksellisiä hetkiä. Joten nyt meillä on ollut vähän rauhaisampaa eloa ja ollaan vaan tallusteltu pieniä lenkkejä (niilläkin menee jo äkkiä hermot kun pitää koko ajan pysähdellä, tosin ilkeä Taru ei anna..)

Taru itse kävi Helsingissä eilen koulun kaa ja siellä satoi ja satoi ja satoi, mut näyttelyt oli kuitenkin oikein kivat ja mukavat mitä käytiin läpi (Heta Kuchka, Julia Weckman ja joku mies jonka nimeä en muista..). Ja To-yönä miulta lähti 30cm tukasta ja tää uus on oikein kiva :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti