sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Joululoma

Joululomaa ollaan nyt vietetty sekä Ristiinassa omien vanhempieni luona sekä Vaasassa miehen vanhemmilla. Huomenna olisi tarkoitus jatkaa takaisin Ouluun viimeiseksi lomaviikoksi.

Ristiinassa oli koiratulva, kun paikalla oli Amin, Minkan ja Hupin lisäksi myös Jade ja Roni-englanninsetteri. Niin ja tietenkin myös kissat Nimetön ja Viiru, eli Hupille oli paljon seurattavaa. Hupi pääsi tapaamaan nyt vihdoin Jadenkin ja Hupi oli lenkin jälkeen vielä hengissä ;) Molemmat viipottivat siis lenkin irti ja Jade pari kertaa Hupia vähän komensi ja sen jälkeen lähinnä paimensi sen pysymään mukana porukassa. Ronin kanssa Hupi jaksoi myös kovasti juosta, kokoero on vaan edelleen melkoinen, joten Hupi oli kyllä alakynnessä. Joulupäivänä tavattiin myös Tiinaa, Jaavaa, Myrttiä ja Leimua ja koiruudet pääsivät kirmaamaan jäälle kovassa pakkassäässä. Mukavaa oli ja Myrtti ja Minkakin olivat päässeet yli kesän erimielisyyksistä, eli pärjäsivät samalla lenkillä tappamatta toisiaan!

Ami jäi Ristiinaan, kun Vaasassa on Raffe-koiruus, jonka kanssa Ami kyllä periaatteessa tulee toimeen, mutta omia hermoja säästääkseni jätin Amin suosiolla kakkoskotiinsa. Kiva itsekin olla hetkellisesti vain kahden koiran kanssa. Raffe-pappaa vähän ärsyttää mielistelevä Hupi, mutta ne tulevat kuitenkin toimeen ihan hyvin. Vaasassa on käyty kaupunkikävelyillä ja vierailuilla ja jäällä ja mökkeilemässä uusi vuosi Raippaluodossa. Minä itse(ja Minkakin) sain viime vuonna traumoja Vaasan ilotulittajista, joten mentiin suosiolla korpeen tulitusten ajaksi.

Hupi on nykyään keskimäärin sisäsiisti, joskus harvoin vielä vahinkoja sattuu. Jalkaa Hupi aloitti nostamaan juuri ennen Joulua ja nyt se on jo jokapäiväistä.

Agilityn alkeiskurssi alkaa Hupsterin kanssa 14. päivä ja kestääkin koko kevään. Innolla sitä odotellessa!

Niin ja kuviakin on toki kahmalokaupalla, mutta laittelen niitä myöhemmin eli kunhan pääsen oman koneen ääreen ne käsittelemään.


Ami ja Minka


ryhmä rämä







kermapojat eli Hupi ja Lumo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti