keskiviikko 27. tammikuuta 2010

veljestreffit ja agin alkeet 3

Viime viikon lopulla kävin räpsimässä auringonpaisteessa koirista läjän kuvia, niitä löytyy galleriasta. :)


Tässä yksi koko jengistä:Eilen tavattiin pitkästä aikaa Hupin velipuolta Davea ja käytiin jäällä ulkoilemassa. Veljeksillä sujui leikit hyvin yksiin ja ne jaksoivat temuta pitkät pätkät.


kuten alemmasta kuvasta saattaa huomata, Hupi oli hitusen Davea isompi :D Veikkaisin, että pojat olivat noin 50cm ja 46-47 cm.Tässä vielä molemmista pojista seisomakuvatkin:

Agissa me harjoiteltiin keinulla oloa niin, että keinua heilutetaan samalla kun koira seisoo siellä päässä. Tarkoitus on saada koira tottumaan heilutukseen niin, ettei varsinainen alasrämähdys tunnu enää miltään. Lisäksi harjoiteltiin pussia, kontakteja, keppejä ja rengasta sekä paria radan pätkää.  Ekaksi harjoiteltiin tuota ylempää kuvan rataa, jossa tehtiin ensin pelkät putki ja hyppy, sitten hyppy, putki, hyppy ja lopulta koko rata, eli muuri, hyppy, putki ja hyppy. Lopuksi tehtiin vielä tuota tokaa rataa, jossa harjoiteltiin viime kerralla opeteltua valssin tekoa radalla. Eli hyppy, putki, hyppy, hypyn kierto ja takaisin putkeen ja hypylle. Hupi oli oikein taitava kiepsahtamaan hypyn takana takaisin putkelle, kun oltiin harjoiteltu viikonloppuna tolpan kiertämistä vähän lisää samoilla käsiohjauksilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti