tiistai 2. helmikuuta 2010

agin alkeet: osa 4

Äsken tultiin taas treeneistä ja Huupertti alkaa olla tosi pätevä pieni agilitaaja! Tänään treenattiin taas kaikenlaisia yksittäisiä esteitä yksinämme, samoja mitä ennenkin. Uutena esteenä tuli pituus kolmella palkilla.  Alkuun Hupi pari kertaa astui palikoiden päälle ja kertaalleen kiersikin esteen, mutta sitten rupesi jo sujumaan yli liitely :) Puolikkaat vinokepit sujui myös jo tosi mallikkaasti, imu on hyvä ja suoristin kepit Marin kehotuksesta jo lähes suoriksi asti. Hupi hakeutuu hyvin oikeasta välistä ja pujottelee varmasti oikeista väleistä! Jee! Muutkin esteet sujuivat mukavasti, kontaktipinnoille Hupi yrittää aina rynnätä, mutta ei se siellä osaa vielä automaattisesti itse pysähtyä, joten hihna-apu on ja pysyy. Lisäksi tehtiin myös radanpätkää:

Eli tuota molempiin suuntiin. Ensin harjoiteltiin putkelta päin hyppy-hyppy -pätkä, sitten putki-hyppy-hyppy, sitten muuri-hyppy-putki-hyppy-hyppy. Samoin toistenpäin eli hyppy-muuri, putki-hyppy-muuri, hyppy-hyppy-putki-hyppy-muuri. Alkuun Hupi kerran kiersi muurin, mutta sen jälkeen sujui hyvin. Vähän liikaa se tuijottaa minua eikä eteenpäin esteille/namikipoille, joten täytyy harjoitella lisää vain namikipolla palkkaamista.


Torstaina Hupi pääsi myös muutamaksi tunniksi riekkumaan Rohton kanssa kun emännät tihrustivat kuvankäsittelyjuttuja sisätiloissa. Pojilla synkkasi tosi hyvin edelleen, ei mitään ärimurinoita vaan mukavaa leppoisaa hammastelua oli vielä loppunahistelukin.


Laitetaas tää tiimin ryhmäpotrettikin noista vähän vanhemmista kuvista, kun ei taas oo kelit suosineet uusien kuvien räpsimistä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti