keskiviikko 24. helmikuuta 2010

tokoilu


Tällä viikollahan meillä ei ollut agitreenejä Hupin kanssa (hiihtoloma), niin käytiin sitten eilen tokoilemassa Halon ja toisen bouvierin kanssa yliopiston parkkiksella. Kaikki meni aika surkeasti, kun oli ensinnäkin tosi kylmä ja lisäksi koirien ruoka-aika :D Minka piippasi,  ulvoi, vinkui, kitisi ja komensi.. ei pysynyt paikalla makuullaankaan, vaan nousi istumaan ja liikuskeli ja kaikkea. Miun varma paikallaolija! Mutta kun Minkalla nyt vaan sattui olemaan kaamea nälkä ja lisäksi oli siis niin kylmäkin, että kuka nyt paikallaan makoilisi. Hmph. Lisäksi tehtiin vähän seuraamista ja lapasen noutoa, en viittinyt lopulta yrittääkään mitään kovin hiottua kun meno oli niin mahdotonta.

Hupinkin kanssa meillä oli ekat ulkotreenit ikinä, jos ei oteta lukuun jotain ohitusjuttuja. Tehtiin vähän ohitusharjoituksia ja hiljaaoloharjoituksia ja eteenmenoja. Myös pari sivulletuloa, mutta yleisesti ottaen Hupi ei kauheasti malttanut keskittyä kun oli niin uudenlainen tilanne. Onpahan syytä mennä toistekin, jos joskus ei mene agitreenien kanssa samalle päivälle.

Pitäisi yrittää päivittää kotisivutkin tässä joku päivä, mutta kun tuntuu aina vaan siltä ettei noilta tyhmiltä koulujutuilta (ja olympialaisilta) kerkiä. Vaikka onhan ne Hupin pentukuvat siellä oikein somia, mitäs niitä nyt turhaan päivittämään tuollaisiin teinikuviin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti