maanantai 10. kesäkuuta 2013

epikset sun muuta

La Minka ja Hupi kävi taas ulkoilemassa Kaikun ja Halon kanssa. Vanhalla kaavalla mentiin eli Kaiku seurasi Minkaa kuin hai laivaa ja Hupi ja Halo puuhastelivat omiaan. 

Hai perässä ja laiva edellä
Kalju-Hupi kesätunnelmissa :)
Su sitten piipahdettiin oman seuran epävirallisissa agikisoissa Hupin kanssa (ja Pipakin oli turistina matkassa) ja kisattiin yksi rata. Surkeastihan se meni, kun jätin rataantutustumisen kesken kun radan reunalle hylkäämäni Tuuli alkoi huutaa niin kovasti ja sit en tietty radalla muistanut aina välillä mihin piti mennä :P No Hupi paikkaili kyllä hienosti ja oltiin ihan hilkulla saada pelastelluksi ihan jopa nollakin, mutta sitten yhden unohduksen jälkeen Hupi hyppäsi yhden hypyn takaspäinkin joten hylkäykseksi meni. Sit treenattiinkin vikalla puomilla kontakteilla pysymistä kun Hupi sieltä livisti eka kun sanoin 'hyvä' vaikka sieltä saa tulla vain 'vapaa':n jälkeen. Otettiin siis uusiksi ja sit onnistui taas. Tehtiin sit vielä viereisellä kentällä yksi ekstrapuomi ennen lähtöä vähän muistutteluksi miten se nyt menikään.

Loppuun vielä pari nukku-Miisua eilisillalta. Se varmaan aattelee, että lähtispä tuo tytär jo kohta pois! Kun Pipa asustaa meillä keittiö-eteisakselilla ja Minka on välillä ihan kriisissä, kun ei pääse keittiöön, kun ties mitä ruokia siellä tippuukaan lattialle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti