lauantai 20. lokakuuta 2012

syksyn ekat lappalaistreenit

Eilen alkoi taas jokavuotinen lappalaisvuoroilu OKK:n hallissa Haukkukeitaalla. Me oltiin oikeastaan yksiksemme aksailupuolella, joten sai ainakin rauhassa tehdä :D Hupin kanssa treenattiin lähinnä keppejä, kun en montaa estettä jaksanut yksinäni raahailla kentälle. Keppien lisäksi oli pari hyppyä ja putki ja niiltä sitten tultiin kepeille eri suunnista ja eri lailla pyörien. Lisäksi tehtiin keppejä ihan vaan yksinään ja harjoiteltiin keppi-imua ja keppien takaa kepeille kutsumista sekä vedätystä, eli noita juttuja mitä on pujottelutreeneissäkin tehty :) Hyvin meni, paitsi ihan alkuun Hupilla oli taas liikaa virtaa ja se haki ihan omiaan eli ei oikein meinannut mennä oikeaan koloon. Tehtiin lähes pelkästään loppupalkan kanssa. 

Hupin kanssa treenattiin lisäksi vähän seuraamista ja perusasentoja (vöyvöy, vuh vuh) ja paikkamakuuta (meni hyvin, paitsi kerran nuuhki maata vieressä ja katsekin harhaili vähän muiden puuhiin) etupalkalla. Aikana ehkä jotain 10-40 sekunttia.

Miisuliisu hömpötteli vähän jotain ja oli hirrrrmuisen nälkäinen omata mielestään. Kontakti siis ainakin pelitti, jos mikään muu ei ;) Tehtiin vähän pyörähdyksiä sivulla ja kierimistä ja liikkeestä maahanmenoja ja jotain sellaista. Lisäksi yritettiin ottaa myös paikkamakuu, mutta joku oli niin nälkäinen, ettei voinut paikallaan pysyä, vaan jos liikahdinkin, niin ruokaa ois saattanut olla tulossa.. huoh. Ennen se on kyllä ollut ihan varma makaaja. Minka myös pujotteli keppejä ja sen kepit on kyllä parantuneet tauon aikana! Me on siis opeteltu pujottelemaan ihan vaan huvikseen, kun eihän Miimus oikeasti aksaile ja tekniikkanakin on vanhanaikainen peruuta ja näytä kolo -meininki, mutta Minkasta se tuntuisi olevan ihan hauskaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti