perjantai 26. lokakuuta 2012

vadin ympäri kiertäminen

Lapikkaassa meillä on pyörimässä enemmän ja vähemmän epäsäännöllisesti temppurinki ja pitkästä aikaa mekin alettiin taas opettaa jotain temppua. Tämän kertaisena temppuhaasteena oli siis opettaa koira kiertämään jotain koroketta etutassut korokkeen päällä ja vaikeampana versiona takatassut korokkeella, etutassut kiertäen. 

Hupille oon joskus ~vuosi sitten opettanut tuota kiertämistä parantamaan sivulletuloja, joten sitä piti lähinnä vain vähän muistutella. Ennen se osasi kiertää miua sivulta toiselle, eli siis vaihtaa suuntaa, mutta nyt se ei tarjonnut sellaista ollenkaan. Ehkä joku päivä naksuttelen sen taas kiertämään toiseenkin suuntaan. Vaikeinta oli saada Hupi kääntämään päätään siinä kohdassa kun sen pitäisi ohittaa miut eli että se pystyisi jatkamaan kiertämistä. Mutta kuten videoilta näkee, niin aika nopsaan se sen hoksasi :) Seuraavaksi alan varmaan naksutella sille sitten tuota vaikeampaa versiota.

Minka lähti liikkeelle tyhjän päältä, eli alkuun naksuttelin ihan vaan vadin koskemisesta, sitten koskemisesta kahdella tassulla ja sitten koskemisesta kahdella tassulla seisten. Niin, rakas koirani tarjosi kahta tassua vadilla maaten, eikö oo ihan loogista ;) Siihen seisten -kohtaan jäätiin siis eilen. Josko tässä viikonlopun aikana saataisiin naksuteltua temppua eteenpäinkin. :)

Tässä siis tätä videomateriaalia eiliseltä:

Sisältää siis paljon epämääräistä sähläystä, väärinajoitettuja naksahteluja ja pari koiraa sinkoilemassa ja teputtamassa ympäriinsä ;) Mutta mystisesti silti taas vaan edistyttiin! :D

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo Hupin steppailu vadilla, ekassa videossa varsinkin :D Minkakin ihanasti heilautteli toista tassua ilmaan että jos tällä lailla naksaus kuuluis :D

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä touhua kun kumpikin on niin innosta pinkeänä :)

  Tassutuksin,
  Sari ja Kira

  VastaaPoista
 3. Sitä ne kyllä aina on :D Siis innokkaita tekemään mitä vaan mieleen juolahtaakaan.

  VastaaPoista
 4. Voi että millä ihanalla ilolla ja innolla tekevät kumpikin. Hännät ei lakkaa vatkaamasta :D

  VastaaPoista