maanantai 9. joulukuuta 2013

Kotihallikisat taitaa olla meiän juttu!

Kisattiin siis eilen KAS:n kisoissa Active Dogsin hallilla ja vaikka vähän taas jänskättikin kisaaminen, niin hyvinhän se meni!

Eka rata tuntui jo mukavalta rataantutustumisessa ja kun ehti nähdä jo medienkin suorittavan sitä, niin sai jo melko hyvän mielikuvan mitä sitä itse tekis missäkin. Isolta osin meni siis radallakin oikein hyvin, parannettavaa jäi putkeen viennistä ennen puomia (varmistelin vähän liikaa ettei se mee väärään päähän ja sit meni vähän kiertämiseksi) ja lisäksi keppien jälkeiseltä hypyltä koiran oisi voinut kääntää tiukemminkin aata kohti. Kohtaktit meni oikein hyvin (vaikea sanoa miten puomin ylösmeno meni oikeasti, tuomari kun meinasi antaa siitä vitosen, mutta kävi perumassa sen radan jälkeen) ja vauhdikkaasti, hyvät stopit ja laukkaa loppuun asti. Nopeat hyvät kepit ja muutenkin hyvä vauhti. Oon tyytyväinen!

Video  tulos 0, av -8.97, nopeus 4.21 m/s ja sij. 7.

Toinen rata oli jo lähtötilaltaan heikommissa kantimissa, kun tulin sisään kun rata oli just jo saatu valmiiksi enkä ehtinyt opetella sitä juuri yhtään ennen radalle tutustumaan menoa. Tutustuin siihen kyllä oikein, mutta radalla meni pasmat jotenkin sekaisin ja ohjasin ennen aata olevan hypyn väärältä puolelta ja jatkettiin siitä sitten hetkellisen "ei se tainnut näin mennäkään" -olotilan jälkeen. Päästiin keinulle asti, joka lennettiin komeasti ja uusittiin ja kipaistiin pois. Hyvänä asiana mainittakoon kuitenkin tuo päällejuoksu-persjättö (saksalainen?), joka onnistui mainiosti ja oon tyytyväinen, että uskalsin siihen kohtaan sellaista yrittää enkä mennyt "varmalla" pakkovalssilla. Hupi tuli kepeille niin lujaa, että tassut lipsui, mutta sai pujottelun kasaan kuitenkin :)

Video tulos HYL

Kolmas rata oli hypäri ja tuntui alkuun hyvinkin haastavalta ja kimurantilta, mutta rataantutustumisen jälkeen oli jo ihan ok-fiilis. Ihan hyvin se sitten menikin, taas pari pitempää kurvia, joissa kunnon jarruilla oisi saanut koiran kääntymään paremmin ja tuohon pimeään putkeen vientiin en oikein tiennyt etukäteen, että miten sen tekisin, joten se meni vähän miten meni. Mutta nolla tuli ja ollaan tyytyväisiä :)

Video tulos 0, av -5.12, nopeus 3.96 m/s sij. 10.

Eli pari nollaa, mutta ei tuplanollaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti