tiistai 28. toukokuuta 2013

agitreenipäivittelyä

Jotenkin on taas parit treenit jääneet raportoimatta, mutta normimeiningillä on mennyt eli koira kulkee ja miun ohjauskin paikoitellen tosi hyvin, mutta kokonaiselle radalle on vaan vielä vaikea saada se ohjaus onnistumaan täydellisesti. Joten sit se pakka yleensä hajoaa koko radalla niissä vaikeissa kohdissa kuitenkin, jotka on kyllä onnistuneet pikkupätkäharjoitteissa hyvin.

Eilen treenattiin tällaista rataa ja oltiin poikkeuksellisesti hallissa, kun toinen ryhmä treenasi korvaavia treenejään ulkona:
Eli koira ykkösen taakse, pakkovalssijaakotus kakkoselle, ennen vitosta (joka oli tässä tapauksessa okseri) persjättö ja ohjaamaan oikeaan päähän putkeen. Siitä sit kohti puomia. Kepeille tein pakkovalssin. 16-hypylle lähetys takaakiertoon ja ite täyttä juoksua etiäpäin (ilman typeriä vilkuiluja!!!) pussin ohi, kevyt rytmitys pituudelle ja sit takaaleikkaus 19 hypyllä ja 20 hypyn kautta koira sit putkeen. 22-hypylle olin ite tekemässä valssia ja siitä 23 kierrätystä oikean kautta, mutta parempi linja kuulemma tuli, kun jäin koiran vasemmalle puolelle ja kierrätin koiran vasemman kautta eli 23:lla jaakotus ja tekemään siitä 25:lle viskileikkaus ja siitä 26:lle maaliin.

Ongelmakohtia oli heti alkuun hätiköin pakkovalssiasemista pois ja koira hyppäs hypyn suoraan -> maltoin hetken oottaa ja sit ei mitään ongelmaa. Sit ekalla kerralla ryntäsin tuonne 7 putkelle niin tukkaputkella, että koira jatkoi kutoselta suoraan kasille. No sekin korjaantui pienellä rytmittämisellä helposti :) isoin ongelma miulle tuntui olevan tuo pussi, kun jotenkin väkisin käännyin kattomaan miten se koira tulee sieltä ja sit Hupi tietty luki sen persjätöksi eikä tullut pussiin. Ja sama monta kertaa. On se vaikeaa. Mutta meiän takaaleikkaus ja viskileikkaus sujuivat tosi mainioisti ja Hupi sai maininnan olevansa leikkauskoira, kun se hoitelee nuo leikkaukset niin pätevästi ja tiukasti kääntyen ja hyvin edeten! Ja sai se Mikolta ihan taputuksetkin kun oli niin pätevä!

Hyvä mieli jäi taas treenaamisesta, eli kohti uusia seikkailuja vain :D

Tässä vielä pari Pirkko Riekin ottamaa kuvaa Hupista maanantailta:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti