lauantai 4. toukokuuta 2013

hämärtyvää iltaa

Nyt on vähän ollut iltapainotteista tuo lenkkeily, mutta niin se vaan valo riittää jo täpärästi valokuvatakin vaikka nytkin lenkkeiltiin Halon ja Kaikun seurassa puol ysin ja puol kympin aikoihin suunnilleen. Ekat kuvat on ihan lenkin alkuun ja vikat just kun koiria pakataan takas autoon eli kyllähän tuossa hämärtyikin sit runsaasti tuona aikana. 

Lenkki meni ihan hyvin, paitsi loppuvaiheessa saatiin kuin saatiinkin yksi rähähdys aikaiseksi kun jäätiin hetkeksi paikoilleen ja Hupi innostui juoksemaan, Kaiku perässä ja sit Hupin pysähdyttyä Kaiku ei malttanut rauhoittua ja Hupi hermostui ja sit Halo tunki väliin ja Hupi ahdistui siellä kahden koiran välissä eikä päässyt pois ja.. :D No ei siis mitään vakavaa, enempi sellaista turhaa mölyä vaan. Ja kun tilanne saatiin poikki (nappasin Kaikua pannasta, kun Hupi yritti kyllä urheasti postua tilanteesta kun käskin, mutta muut seuras perässä huutamassa), niin sit kaikki oli taas hyvin. Hupi lähtökohtaisesti kyllä siis suhtautuu tosi hyvin Kaikuun eli jättää sen lähestulkoon huomiotta, mutta jos Hupia liikaa ärsytetään eikä uskota kun se yrittää sanoa että riittäis jo, niin sit se rähähtää ja soppa on valmis.

Mutta on se vaan mukavaa kun noilla omilla tyypeillä ei oo havaittavaa riistaviettiä. Halo taas bongaili (liinassaan) hajuja, mutta ei nää miun otukset mitenkään ihmeemmin reagoineet mihinkään ja pysyvät aina mukavasti matkassa ilman että tarvii koko ajan huudella ja kytätä. Hirmu mukava ja leppoisa ulkoilla silleen. Toki ne aina joskus unohtuu jollekin hajulle haistelemaan tai huitelee hetken jossain kauempana, mutta kohta ne on taas siinä matkassa mukana.

Kalju (oon harjannut siitä pari valtavaa kekoa jo karvaa irti) ja pollea ruopija

juoksentelua
Miisulla oli vauhti päällä ja se selvästi vaikutti siltä välillä, että harkitsi oikeasti voisko tuon kauhean kakaran kanssa sittenkin leikkiä

merkkaus

Kaikun suosikkiharrastus on JUOKSEMINEEEEN

liehutukkakin juoksenteli


Halon komea kampaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti