maanantai 5. marraskuuta 2012

pe-lappalaisagit ja la pujottelut

Perjantaina tehtiin Hupin kaa lappalaisageissa keppejä eri suunnista ja tässä "radanpätkässä" oli lisäksi myös kolme hyppyä, putki ja keinu. Lisäksi tehtiin paikkamakuuta (yksi lyhyt, laskin kymmeneen ja yksi pidempi, varmaan 1-2min) ja seuruuta. Minka sai jäädä tältä reissulta kotiin vielä toipumaan leikkauksesta.

Lauantain pujottelutreeneissä aiheena oli takaaleikkaukset ja sivuirtoamiset. Tehtiin parin hypyn kautta umpikulmiin takaaleikkauksia ja putken ja putken ja hypyn kautta avokulmaan takaaleikkauksia. Lisäksi tehtiin näissä sivuirtoamisia puomin alta juosten ja niistä Hupi saatiin vihdoin häiriintymään jos loppupalkka ei ollut valmiina. Tehtiinkin siis pari toistoa palkalla ja sitten taas niin, että palkka heitettiin lopuksi ja saatiin onnistuneita suorituksia. Kiva, että saatiin kurssin aikana vihdoin vähän jotain ongelmaakin esiin :D

Ikävänä takaiskuna en jättänyt Hupia käskyn alle oottamaan, kun juttelin ohjaajan kanssa, ja sehän yhtäkkiä oli lähtenyt samaan aikaan toista treeniä tekevän uroksen perään juoksemaan putkeen. Onneksi se ei kerinnyt saada toista kiinni ja uskoi, kun sille karjaisi kunnolla.. mutta kylläpä säikäytti :S Tuo on miun pahin pelko, että jotain tuollaista tapahtuu. Mutta omapa oli mokani, kun jätin koiran omissa ajatuksissani vaan "olemaan" ja ryhmässä oli uusi koira, joka oli Hupia isompi karvainen uros eli häiritsevä tekijä Hupille. Mutta kaikki hyvin siis kuitenkin lopulta. Ja tämän episodin jälkeen se teki omaa treeniään silti hyvin eikä jäänyt kyttäilemään toista urosta, joka ei onneksi välittänyt Hupista tippaakaan, eikä siis saanut traumoja sekään.

Ne oli siis viimeiset pujottelutreenit tuon kurssin osalta ja hyvä maku jäi muuten! Meiän kepit kehittyi ja varmentui huomattavasti ja nyt tietää mitä pitää treenata lisää (sivuirtoamista outojen asioiden taakse, häiriöesteitä lähellä keppejä, ja heittopalkkaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti