tiistai 29. tammikuuta 2013

ma-agit 28.1.

Lähdettiin kuitenkin lumimyräkässä eilen agitreeneihin, vaikka vähän harkitsinkin, että meenkö ollenkaan. No koira oli erinomaisesti kuulolla ja superinnokas, joten turhaan epäröin. Tehtiin tekniikkatreeniä, muutamaa erilaista pätkää.


Omatoimitreeninä sai tehdä tuota 20-22 pätkää erilaisilla ohjauksilla eli me tehtiin nyt vaan takaaleikkauksena ja pakkovalssina ja aalla tein sivuirtoamista ja taaksejääntiä. Meni ihan kivasti, kunhan sain itseni taipumaan oikein tuossa takaaleikkauksessa. Lisäksi tuossa kohtaa tehtiin myös putki-puomi -erottelua ja Hupi haki hyvin puomille ja vähän kehnommin putkeen, mutta sekin saatiin onnistumaan kyllä.

Ekana oikeana treeninä tehtiin tuota 1-7 pätkää ja siinä tarkoituksena harjoitella lähinnä erilaisia keppijuttuja. Tehtiin eka törkkäys ja loppuun valssi, sit kokeiltiin takaaleikkausta, sit törkkäystä ja valssia toiselle puolen keppejä ja sit apuohjurilla ja loppupalkalla vielä sama niin, että juoksin itse ihan täysiä tuonne keppien toiselle puolen tekemään sitä valssia, niin että ehdin kunnolla mahdolliseen jatko-ohjaukseen (putken kauempi pää). Nää meni tosi hyvin ja Hupi haki kepit mainiosti ja muutenkin oli oikein sujuvaa jopa miulta itseltäni.

Tokana treeninä olikin kamala päällejuoksu-päällejuoksu-päällejuoksu-saksalainen-saksalainen -kuvio eli 10-19, joka oli kyllä miulle hirmu haastava, kun ei noita kumpiakaan oo tullut ylenmäärin tehtyä. Mutta kyllä sain sitten lopulta sujumaan kaiken kun palasina tehtiin. Lopulta vikan saksalaisenkin jälkeen kerkesin vielä jo vaikka kuin paljon koiran edelle kun luotin vaan, että kyllä se sieltä oikein tulee. Joten kaikesta huolimatta oli kyllä ihan kiva harjoitus, vaikka tuskanhikeä vähän välillä pukkaskin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti